Press "Enter" to skip to content

Greenery, culoarea anului 2017 si gentile de dama asortate

Greenery este culoarea anului 2017Fiecare sfarsit de an este asteptat cu nerabdare, de casele de moda in special, pentru ca este perioada in care forul international al cromaticii, insitutul Pantone, anunta culoarea pe care o vom considera anul urmator drept „culoarea anului„. Culoarea respectiva va influenta trenduri din diverse domenii, precum arhitectura, pictura, mai ales industria fashion.

Culoarea anului 2017 poarta numele de „Greenery”

De fapt ce este Greenery? Simplu spus, greenery este o nuanta de verde deschis, imbinata cu pete de galben. Este o culoare fresh, care te duce cu gandul la primavara, la zilele insorite si relaxante. Desigur ca alegerea acestei culori ne-a pus in dificultate, in ideea ca e oarecum mai dificil de asortat. Imediat s-a pus intrebarea: ce accesorii s-ar potrivi cel mai bine acestui „verde primavaratic”?

Se pare ca exista o multime de solutii, daca ai „simtul esteticului” dezvoltat, poti gasi cu usurinta combinatia perfecta. Insa, pentru ca nu toata lumea are cunostinte aprofundate in domeniul modei, iata cateva sugestii de asocieri cromatice in ceea ce priveste alegerea unei genti, care, pentru un aspect calitativ, e recomandat sa fie din piele:

  • Gentile de dama negre – foarte cunoscute pentru versalitatea lor. Gentile negre se potrivesc oricarei culori, de aceea cred ca este imposibil sa nu detii una, si daca este din piele cu atat mai bine. Acum se va bucura mai mult de aprecierea dumneavoastra pentru ca este accesoriul perfect pentru echilibrarea unei tinute greenery.
  • Geanta de dama din piele nud – probabil deja ai in garderoba ta o geanta nud ceea ce-ti usureaza treaba, pentru ca datorita culorii ei neutre, se incadreaza perfect intr-o tinuta mai colorata
  • Gentile de dama albe – gentile albe sunt si ele o alegere potrivita pentru o tinuta greenery, nonculoarea iti va completa foarte bine outfitul si-ti va da impresia unui look actual si fresh

Pe de alta parte, asa cum aceasta culoare se regaseste in categoria haine si categoria incaltamine, si in randul accesoriilor este destul de evidenta. Tocmai de aceea, o geanta greenery poate fi pata de culoare care te scoate din anonimat, pentru ca o geanta de dama intr-o nuanta de verde deschis iti inveseleste tinuta si iti aminteste de frumusetea naturii.

Astazi nu mai este obligatoriu sa-ti asortezi geanta cu pantofii, motiv pentru care ai toata libertatea de miscare in ceea ce priveste accesorizarea. Fie ca este de dimensiuni mici sau de dimensiuni mari, fie ca este clutch sau geanta de umar, tip sac sau office, geanta greenery este alegerea perfecta daca este intr-o armonie pe masura cu restul obiectelor vestimentare.

Desi pare greu de integrat intr-o tinuta, culoarea anului 2017 pune la incercare imaginatia caselor de moda, a designerilor, si a doamnelor si domnisoarelor in general, atat in randul obiectelor vestimentare, cat si in randul accesoriilor.

Tu ce geanta ai asorta culorii anului 2017?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde