Press "Enter" to skip to content

Cum alegi geanta in functie de situatie?

Afla cum sa alegi o geanta in functie de situatieCu toate stim ca geanta a devenit in ultima perioada obiectul cel mai versatil si „modificabil” in domeniul modei. De aceea a aparut si o intrebare, anume, vorba cantecului, cum alegi geanta in functie de situatie, de evenimentul la care trebuie sa particip?

Pornind de la formele si culorile clasice, la cele mai inovatoare idei si modificari atat in privinta designului lor, cat si in multiplele combinatii de culori, combinatii de materiale, imprimeuri extravagante sau mai exotice, o femeie isi alege geanta in functie de stilul personal, de nevoi sau de ocazie, de situatie, mai ales, in functie de utilitatea acesteia, geanta de dama fiind un accesoriu vital in depozitarea lucrurilor necesare si, de ce nu, esentiale.

Doar o femeie stie cat de greu este sa alcatuiasca o tinuta si sa aleaga corect accesoriile care o compun atunci cand trebuie sa participe la un anumit eveniment care cere o tinuta speciala sau potrivita in respectivul context.

Pentru ca nu te poti duce la un interviu de angajare cu geanta pe care o iei la o nunta, spre exemplu, sau sa iei in club poseta pe care o porti la serviciu, iata cateva idei pentru alegerea unei genti in concordanta cu evenimentul cerut:

Cum alegi geanta pentru…un interviu de angajare

Geanta pe care trebuie sa o ai cu tine la un interviu de angajare trebuie sa fie intr-un stil mai office ca sa dai impresia ca intr-adevar esti interesata de job-ul respectiv si ca ti-ai dat silinta in a avea o tinuta corespunzatoare. Evita, pe cat se poate, imprimeurile, culorile stridente sau tintele de care ar putea dispune geanta.

Cum alegem geanta pentru o iesire in oras cu prietenele

Aici dispui de toata libertatea, poti sa alegi ce culoare vrei, ce forma sau ce imprimeuri sa aiba geanta. Daca ai un stil clasic poti opta pentru un plic, o geanta mai eleganta sau tip postas, iar daca esti o fire mai sportiva poti, fara probleme, sa-ti iei rucsacul preferat.

Geanta potrivita pentru scoala

Pentru ca tot sunt la moda anul acesta, poti alege gentile tip sac sau chiar un rucsac de piele sau de dimensiuni mai mari. Sunt incapatoare, usor de asortat si se potrivesc cel mai bine stilului casual. Se gasesc sub diferite modele, culori, combinatii de culori, practic fiecare stil isi gaseste un corespondent in acest tip de genti. Gentile supradimensionale sunt perfecte de purtat la scoala intrucat pot depozita mai multa lucruri. Si gentile postas sunt o optiune, sunt practice si versatile.

Cum alegi o geanta office

Pentru locul de munca, ideale sunt gentile office, simple, eventual prevazuta cu mai multe compartimente pentru lucrurile necesare la birou si nu numai. Intrucat o vei purta de mai multe ori, e recomandat ca geanta sa fie de calitate, o geanta din piele, de exemplu.

Gentile de club

Iesirile in cluburi cer si ele un anumit tip de geanta, de dimensiuni mici, cu precadere, pentru o libertate mai mare de miscare. Geanta nu trebuie sa care mai mult decat portofelul, actele si cateva produse de care ai avea nevoie deci o varianta ar fi plicul. Sub diferite culori, chiar forme, el trebuie asortat tinutei pe care alegi sa o porti si vei fi avea o infatisare placuta.

Cum alegi o geanta pentru nunta. Pentru propria nunta!

Geanta pe care o vei purta la propria nunta trebuie sa fie cat se poate de mica si, de asemenea, trebuie sa se potriveasca cu modelul si stilul rochiei, sa aiba un designa asemanatao astfel incat sa vina in completarea acesteia. Clutch-urile sunt cea mai buna varianta, pe langa faptul ca se gasesc sub o multime de variante, sunt suficient de incapatoare pentru lucrurile de care ai nevoie in acel moment.

O geanta pentru un eveniment important

Un lucru e cert, indiferent de tinuta pe care o abordam, genta trebuie sa se regaseasca negresit printre obiectele care o alcatuiesc. De obicei, gentile de seara sunt mai mici si sunt asortate fie cu pantofii, fie cu rochia indiferent ca este un clutch, un plic sau o genta tip portofel. Pentru o aparitie de impact, geanta trebuie sa fie intr-o culoare metalizata, decorata cu paiete sau cu anumite pietre, pentru a-i spori gradul de pretiozitate. Geanta este mereu un semn distinctiv al elegantei, totusi daca evenimentul nu este asa formal poti opta si pentru un plic mai mare.

In concluzie, indiferent de evenimentul sau situatia la care trebuie sa participati, geanta este un accesoriu de baza asa ca trebuie sa i se acorde atentia necesara si sa fie integrat corect in tinutele alese si, cel mai important, sa fie o geanta de calitate, din piele naturala pentru ca in modul acesta imaginea ta va si considerabil imbunatatita.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde