Press "Enter" to skip to content

Cum asortezi o geanta din piele rosie

Vino pe Alesa.ro pentru o geanta de dama din piele rosieO geanta de piele rosie, daa… visul multor femei! Ei bine, de obicei, culoarea rosie este o culoare care nu se regaseste prea des in compozitia unei tinute. Contrar faptului ca este o nuanta calda, puternica si impunatoare este de multe ori ocolita in vestimentatie pentru ca pare greu de asortat.

In situatiile in care este folosita, este foarte probabil ca, de cele mai multe ori, sa fie intr-un dozaj gresit. Fie ca sunt persoane care aleg tinute in care se distinge cu precadere culoarea rosie, sau chiar o tinuta complet rosie, fie ca unele persoane aleg cel mult un accesoriu subtil, in nuante rosii, asortarea „culorii pasiunii” este o adevarata provocare.

Apropo, haideti sa admiram aici cateva genti rosii, precum cea din imagine si nu numai:

Geanta rosie de umar Samira
Geanta rosie de umar Samira

Acum nu trebuie sa stirbim din calitatile de care beneficiaza culoarea pentru simplul fapt ca nu-i gasim un echilibru in raport cu celelalte culori. Rosul este o culoare energica, atragatoare care capteaza usor atentia si, in consecinta, trebuie sa profitam de beneficiul ei.

Totusi, o geanta de piele rosie, alaturi de rosul din haine…nu e prea mult?

Pentru a folosi aceasta culoare cu succes, atat in componenta hainelor noastre, cat si in ceea ce priveste alegerea unei genti de dama rosii, secretul sta practic in folosirea ei ca accent. Procentul de rosu acceptat estetic intr-o tinuta este de 5 %, dat fiind procentajul, cea mai buna solutie ar fi regasirea „culorii pasiunii” printre accesorii. Astfel, daca tinuta ta este compusa din culori inchise sau neutre, o geanta rosie este pata de culoare care va inveseli si echilibra vizual tinuta si care va transmite siguranta si incredere de sine.

Geanta rosie de dama de umar
Geanta rosie de dama de umar

Fiind cel mai vizibil element care compune outfitul, este recomandat ca accesoriul rosu (prin definitie captivant), geanta de dama, in cazul nostru, sa fie asortat cu alte nuante in tonuri complementare sau imbinand culori primare, sa optezi pentru un stil electric.

O alta combinatie, care nu da gres niciodata datorita contrastului placut si elegantei pe care o creaza, este intre culoarea rosu si nonculoarea negru. Desigur ca nici in combinatie cu cealalta nonculoare, albul, nu ar arata nepotrivit.

Si cum asortam geanta rosie din piele cu culoarea anului?

Pentru ca se tot vorbeste de culoarea anului si greutatea ei de a se combina cu alte culori, iata ca o impletire intre o geanta rosie si un articol vestimentar in nuanta greenery scoate in evidenta intensitatea celor doua culori intr-un mod estetic acceptat.

De regula, gentile rosii din piele sunt vedetele in tinutele color block (combinatie de obiecte vestimentare in diferite culori care nu deranjeaza cromatic). Este o alegere interesanta si potrivita, in special, persoanelor cu un stil vestimentar mai animat.

Gentile rosii se integreaza corect si in tinutele cu imprimeuri geometrice, minimale sau animal-print daca sunt in „cantitatea de culoare” potrivita.

Pentru o combinatie cat mai reusita, nu este de ajuns ca geanta de piele rosie sa fie controlata cantitativ, ci trebuie sa se tina cont si de alte aspecte pentru a atrage privirile si a avea un look „corect”. Accesoriul trebuie sa aiba un design cat mai placut si mai interesant si sa fie confectionat dintr-un material de calitate.

De aceea, este de preferat achizitionarea accesoriilor din materiale de calitate, in special, genti din piele, astfel culoarea rosie va avea o nuanta mai intensa si va avea o valoare estetica superioara.

O geanta de dama de piele naturala, rosie neaparat, poate fi „cireasa de pe tort” a oricarei tinute daca se tine cont de regulile nescrise ale esteticului, respectiv dozajul bine controlat si combinatiile reusite care bucura vizual. Fie ca o combini cu cele mai delicate obiecte vestimentare in diferite nuante pastelate, cu nonculori sau culori inchise, fie ca o integrezi intr-un stil extravagant cu nuante metalizate sau argintii, aurii sau dimpotriva, intr-un stil mai clasic in nuante de bej, crem sau maro, geanta rosie trebuie sa se regaseasca negresit in garderoba ta.

Tu cum ai integra geanta rosie de piele intr-o tinuta proprie?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde