Press "Enter" to skip to content

De ce sa alegi o poseta plic

poseta plicAi o petrecere si nu stii ce poseta sa iti alegi pentru ca in dulapul tau nu gasesti o geanta care sa se potriveasca nici cu tinuta, nici cu evenimentul la care asisti, ba e prea mare, ba prea mica, nu e nici eleganta, nici nu are o culoare frumoasa, numai probleme.

Si ce te faci cand nu mai ai nici timp sa dai o fuga in magazine in speranta ca poate gasesti ceva? Si mai sunt doar cateva zile pana la petrecere…

Cea mai rapida solutie este sa comanzi online, iti cumperi ce vrei, nici nu pierzi timpul cautand si mai vine si acasa. Cat de tare! Iar pentru a alege cea mai potrivita poseta nu este deloc usor, trebuie sa fii atenta la mai multe aspecte, tocmai de aceea cea mai buna solutie pentru o petrecere in materie de accesorii este o poseta plic.

De ce? Pentru ca este, in primul rand, mai incapatoare decat un plic obisnuit si ai nevoie sa iei cu tine lucrurile strict necesare, plus telefon, chei etc. deci trebuie sa tinem cont de ce caram in geanta respectiva ca sa ne putem orienta asupra formei si a marimii.

Si pentru ca tot am mentionat de marimea posetei, o poseta plic este mai potrivita pentru ca are dimensiunile medii care echilibreaza tinuta, mai ales atunci cand ai o poseta intr-o culoare mai vie, trebuie sa fie suficient de mare pentru a intra in jocul de culori al tinutei.

In acelasi timp, iti poate acoperi sau atrage atentia de la anumite zone ale corpului de care nu esti chiar mandra.Geanta trebuie sa aiba o forma opusa corpului, nu-i asa?

In ceea ce priveste aspectul manerului sau curelei de umar, trebuie sa stii ca si din acest punct de vedere conteaza forma corpului, astfel ca daca ai bustul dezvoltat evita gentile cu maner scurt, care iti permite sa porti poseta doar in mana, mizeaza pe o poseta cu maner lung, de umar ori alegi o poseta fara maner.

Insa o geanta cu maner lung este potrivita si pentru persoanele care au o talie foarte subtire. Apropo de modul de purtare, geanta are rolul de a accentua zona corpului in dreptul careia este purtata, asa ca ale geanta si luand in considerare acest factor.

Ei, si unul dintre cele mai importante aspecte este culoarea posetei. Ai mai multe variante, ori iti asortezi tinuta cu celelalte accesorii (pantofi, bratara, inel) pentru a crea o armonie in randul accesoriilor care va fi in contrast cu restul tinutei, ori o asortezi efectiv cu tinuta si astfel vei avea o tinuta all-black, spre exemplu.

Daca ai tinuta dintr-o singura culoare, alege o poseta de culoare diferita, sa fie pata de culoare, asa pui in evidenta si tinuta, si geanta, dar si forma corpului. Pe de alta parte, daca ai o tinuta colorata, trebuie sa iei poseta intr-o culoarea clasica, negru, alb, gri, poate chiar maro, pentru a nu cadea in in extrema extravagantei.

Poseta plic este potrivita atat pentru o tinuta de seara, eleganta, cat si pentru tinutele casual de zi cu zi, in special cea cu bareta de umar,pentru ca este mai usor de purtat. Asa ca nu este chiar asa dificil sa alegi o poseta daca stii ce model sa cauti si mai ales factorii de care trebuie sa tii cont.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde