Press "Enter" to skip to content

Un rucsac exploziv!

Zilele acestea, una din noile aparitii pe siteul nostru a fost rucsacul Kitty, un rucsac mediu-mare, practic, bine compartimentat si la un pret accesibil. Ei bine, cum a aparut, rucsacul a intrat in topul preferintelor de vanzari, am inceput sa primim comenzi pentru el, mai ales pe piele army, de camuflaj etc.

Dar pielea aceea s-a terminat, asa ca am oferit clientelor o piele animal print in locul celei de camuflaj. Colegii de a ateliler la inceput nu au fost incantati pe motive estetice, dar am insistat sa ne realizeze un rucsac, sa vedem cum iese! Ei bine, a fost pur si simplu exploziv! Este rucsacul cel mai comandat din ultimele zile, a fost cerut pe negru, maro, rosu, avem sugestii de auriu, pur si simplu nu ne-am asteptat sa fie asa de bine primit! De aceea, prezentam mai jos cateva fotografii cu realizarile acestor zile!

Si daca v-a placut si va doriti unul, rucsacul Kitty este publicat in magazin aici, comandati-l cu incredere, culoarea o alegem impreuna in momentul confirmarii comenzii!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde