Press "Enter" to skip to content

Genti de dama de toamna si…posete unicat!

Si zilele acestea am creat genti de dama asa cum stim noi, adica din piele, frumoase, elegante. Modelele sunt, bineinteles, cele cunoscute si prezentate pe site, intr-o forma de realizare din momentul fotografierii, dar nebunia produsului final este…o nebunie. Da, ma repet, dar este normal.

Deci fiti atente:

Ne-am jucat cu o geanta de umar mare pe care o cunoasteti, anume Tesa si cu o geanta Eliza, pe un bleumarin foarte inchis, aproape negru, pana in punctul in care m-am contrazis cu colegii de la atelier, e negru, ba e bleumarin, ba e negru, e bleumarin!!! Asa ca punem aici poze, sa va contraziceti si voi 🙂

Punctual, avem asa:

Geanta de umar mar, Tesa, combinatie croco cu lac

Pielea folosita este pur si simplu deosebita. Nu mai avem pentru inca o poseta identica, avem o piele similara dar nu identica. Aici se pot observa apele minunate ale culorilor. O realizare deosebita!

Geanta de umar bleumarin Eliza. Sau neagra. Sau bleumarin…

De asemenea, aseara am trecut prin atelier sa ridicam posete si am…descoperit, sa zic asa, cateva modele deosebite cu care s-au jucat colegii Cum ar fi:

Geanta de umar Karina, pe grena cu negru

Pielea este epuizata, livram din stoc exact modelul realizat care, in felul acesta este…unicat! Pe site il gasiti aici.

Hermine, geanta rucsac sau rucsacul geanta

Hermine este o geanta tip rucsac deosebita, pe o piele tip nubuk, o culoare frumoasa, asa, potrivita pentru toamna. Geanta o gasiti pe site aici, impreuna cu mai multe informatii cu privire la pret, culoare, dimensiuni.

Si tot acolo am gasit o alta geanta rucsac unicat Hermine army!

Mai ai vreo poseta army in felul acesta? Nu, asa e? Asta spuneam si noi! Comand-o pe aceasta, este unicat!

Geanta de dama grena, din piele sarpe velur sidefat, Dalia

O bucurie vizuala, serios, este o poseta extraordinara, de altfel puteti vedea din poze si o puteti comanda aici. Doar sa ne spuneti cum sa o realizam.

Asadar, nu am stat degeaba. De altfel nici nu aveam cum! Acum ne grabim, repede, repede, ca avem treaba la depozit. Pana una alta, va invitam sa vedeti posetele noastre frumoase si sa le comandati pe site. Noi vi le vom trimite cu cea mai mare bucurie!

Va pup!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde