Press "Enter" to skip to content

Alege un rucsac de piele, nu ai cum sa dai gres!

In ultima vreme am primit multe aprecieri in legatura cu rucsacurile noastre din piele, atat aprecieri de ordin estetic, cat si functional. Adevarul este ca in Romania, alegerea si utilizarea, purtarea unui rucsac de piele nu este chiar „normala” sa spunem asa, dat fiind faptul ca de multe ori, rucsacul are rol utilitar, vorba aia, pleci la munte, pleci in excursie, iei un rucsac solid, care sa tina la tavaleala, la murdarie si de care sa nu iti para rau daca il rupi. Cam asa, nu?

Rucsac din piele naturala pentru barbati si pentru doamneEi bine, in ultima vreme, din ce in ce mai multe persoane se orienteaza catre un rucsac din piele ca accesoriu estetic, nu numai din punct de vedere functiona. Adevarul este ca, dincolo de aspectul deosebit, caracterul estetic nu se pierde deloc, rucsacurile noastre sunt solide, incapatoare, rezistente, practice, cum vreti voi sa le numiti. Ei bine, ce te faci, ca sunt si frumoase! Alege unul din rucsacurile noastre si prietenele vor observa imediat! Ce faci, draga, ti-ai luat rucsac de piele?! Stii ce ar trebui sa le raspunzi? Ei da, ar trebui sa va luati si voi! Si nu ai gresi cu nimic, daca folosesc unul intr-o zi, s-ar putea sa se indragosteasca de ele. Stiu ca la mine asa s-a intamplat, desi la inceput ma uitam un pic stramb la ele, oare reusim sa le vindem? Ei bine, surpriza!

Adevarul este ca oferta este buna, avem din cele mici, cum ar fi modelul Dream, de ex, sau din cele mari, cum ar fi modelul din imagine, anume Voyager.

Astazi, rucsacurile de piele fac parte din oferta noastra currenta, discutam cu clientele noastre despre ele si vindem zi de zi cel putin unul si ne bucuram sa spunem ca piata romaneasca de accesorii de piele si aici punem la loc de cinste rucsacul de piele, se educa si creste. Si asta e un lucru bun!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde