Ai un blog? Perfect! Iti facem cadou 2 sau 3 vouchere nenominale de cate 15% reducere!

 

Ai un blog de fashion? Ai castigat deja 15% discount!Ne bucuram sa auzim ca ai un blog si te felicitam!!

Stim ca nu e usor sa intretii un blog, e chiar munca grea, vorba aia, si noi avem blogul nostru si stim cat de greu se intretine!!!

Asa ca ne-am gandit sa te premiem cu 2 vouchere nenominale de cate 15% discount!

Concret, avem si genti de 1300 de lei bucata, deci asta inseamna, ca exemplu, 195 de lei/voucher!!! Si asta la o geanta. Si poti adauga oricate genti in comanda! Si mai ai si doua vouchere!

Ah, am uitat! Daca dai si pe Facebook despre noi, cu un link, iti mai dam un voucher! Deci 3 vouchere! Mama...

Voucherele vor avea valabilitatea de 60 de zile din momentul in care ti le trimitem si pot fi folosite pentru orice comanda care nu contine deja produse la reducere!

Tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi siteul nostru, intr-unul din articolele tale, cat mai natural (ancore naturale, lungi, asa cum scrii cand adaugi link catre articolele tale), cu 1 link dofollow catre siteul nostru (catre un produs, catre prima pagina, catre o categorie, cum iti vine mai bine) si sa ne trimiti un mail la contact@alesa.ro cu linkul catre articol, iar noi iti vom trimite pe mail codul de reducere pe care il poti folosi personal sau il poti face cadou unei prietene sau cititoarelor tale!

La fel cu postarile din Facebook, da-ne un tag, sa stim ca ai povestit despre noi!

Este atat de simplu! Si frumos!

Practic, premiul este deja al tau!

Te asteptam sa iti ridici premiul!!

 
Alesa.ro foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare