Press "Enter" to skip to content

Avanpremiera: Trendurile pentru toamna-iarna 2014

Cu toate ca abia ne-am obisnuit cu trendurile care ne vor domina garderoba in sezonul de primavara-vara 2014, nu ne putem abtine sa nu va dam cateva indicii despre trenduri special pregatite de designeri pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015.

Asadar, din informatiile pe care le-am gasit, am descoperit ca toamna aceasta se vor purta culori precum: negru, diferite nuante de portocaliu, gri bleumarin, culorile extrem de vii-rosu dar si albul.La capitolul vestimentatie , trendurile sunt urmatoarele:

Pentru o tinuta office poti opta pentru un deux-piece cu un print simpatic.Tendinta leopard se inscrie perfect si anul acesta in preferintele designerilor. Se pare ca acest trend nu se va demoda vreodata. Asa ca daca nu ai inca in garderoba ta o astfel de piesa vestimentara acum este momentul sa o adaugi. Mizeaza pe acele piese ultrafeminine.
Nuantele de pastel se vor purta si la toamna( menta, galben pai, roz pal, albastru pal, roz blush, lavanda), deci asta chiar e o veste buna, deoarece in garderoba ta cu siguranta se regasesc macar cate piese de genu.

Daca si pana acum ai purtat piese vestimentare cu animale, numai bine pentru ca in sezonul rece , animale precum: lebada, catelus, bufnite si altele sunt la moda.Designerii au adaugat printuri cu aceste animale in colectiile lor.

La capitolul incaltaminte pantofii barbatesti în stil Oxford sunt foarte trendy în noul sezon de toamnă 2014.

Dar sa nu credeti ca am uitat de accesorii!
Toamna aceasta se poarta palariile cu boruri mari. Daca anul trecut s-au purtat caciulile supradimensionate, acum poţi alege din diferitele modele de palari sofisticate.
In materie de genti pentru sezonul rece 2014-2015 preferatele designerilor sunt gentile de dimensiuni mari dar si plicurile care contureaza tinutele. Anul acesta se poartă gentile cu un mesaj interesant, gentile statement. Exista genti care spun totul despre stilul tau iar apoi există acele genti care au şi un mesaj pentru tine.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde