Press "Enter" to skip to content

Ce contine geanta unei femei in functie de stilul acesteia

Oricine va intreba o femeie ce poarta cu ea in geanta, va primi acelasi raspuns formal: “Esentialul”. Dar bine, noi stim ca acel „esential” in opinia unei femei, de fapt ,reprezinta mult mai multe lucruri decat spune acest cuvant. Pentru femei sunt necesare toate acele lucruri care ajuta in orice situatie care apare in cursul unei zile!

Noi am indentificat 5 tipuri de femei cu stiluri diferite si va invitam sa aflati ce se poate afla in gentile acestora. Cine stie,  poate va regasiti printre ele.

Business Woman

Eleganta, seriozitatea si rafinamentul sunt cuvintele cheie care descrie perfect „femeia de afaceri”. De aceea, de cele mai multe ori, in gentile acestor persoane se afla: gume de mestecat(aceasta te va ajuta să ai o respirație curată, în caz ca ai o întâlnire importantă), o agenda și un pix(acestea nu ar trebui să lipsească din geanta unei femei de afaceri), incărcătorul pentru telefonul mobil(niciodata nu se stie cand ramai fara baterie cand astepti un telefon important), umbrela(in caz ca vremea este nefavorabila), portofel, ochelari de soare, telefon, un ruj si nelipsitele documente.

Fashionista

O adevarata fashionista va fi mereu la curent cu noutatile in materie de moda. Va incerca sa isi asorteze pana si cele mai mici detalii. In geanta ei regasim : farduri, ruj , crema de maini, balsam de buze, oglinda, sticla de parfum, portofelul, accesorii de par si multe alte lucruri care in opinia lor sunt la moda.

Noncomformista sau “hipster”

Ce gasesti in geanta unei hipsterite? Luucrurilor strict personale si pe langa o pereche de ochelari cool, Ipod-ul cu muzica preferata si o carte. Ele prefera, in general, gentile tip rucsac.

Stylish

Principiul pe care se bazeaza aceasta persoana este: “Less is more”.  In acest caz, ea va alege o poseta cu stil, in care sa incapa strictul necesar si sa fie totodatasa fie  piesa de baza a outfitului.

Casual-chic

Caracteristica principala a acestui stil o reprezinta atitudinea relaxata.  Aceasta persoana prefera lucrurile practice, fara a se abate de la tendinte. Trebuie sa existe loc pentru o agenda, un pix, o carte, alaturi de o delicioasa gustare.

Daca te indentifici cu unul dintre aceste stiluri, nu ezita si scrie-ne ce se regaseste in geanta ta !

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde