Press "Enter" to skip to content

Genti pentru barbati

Rucsac din piele naturala pentru barbatiCand vorbim despre genti pentru barbati, vorbim despre un subiect sensibil pentru mai multi domni si sunt destui aceia care critica aceste acesorii si care spun ca nu au ce cauta in garderoba masculina. Dar, daca aruncam o privire inapoi in istorie vom descoperii ca primele genti asumate au fost cele ale primitivilor care vanau si adunau lemne.

Gentile pentru barbati au ajuns in atentia creatorilor de moda incepand cu cel de al doilea Razboi Mondial, prinzand si mai mult contur in anii ’80. Prin urmare, barbatii au fost primii care au purtat o geanta. Singura diferenta dintre femei si barbati cu privire la genti este aceea ca barbatii vad gentile din punct de vedere al utilitatii in timp ce femeile le poarta pentru a-si exprima personalitatea.

Poate te intrebi de ce sa poarte un barbat o geanta? Ce o sa puna el in ea? Raspunsul e simplu, exact asa cum femeile inghesuie o gramada de obiecte in gentile lor(folositoare sa nu) asa si barbatii pot pune in ea tot ce au prin buzunare(acte,portofel, cheile de la masina, telefonul mobil)fara a mai fi incomodati atunci cand merg sau cand se aseaza. In plus este mult mai elegant sa porti o geanta decat sa ai buzunarele umflate cu diverse.

Iata ce genti pot purta barbatii:

1.Servieta

Acestea au exteriorul făcut din piele sau din material sintetic, au multe compartimente foarte practice şi sunt un accesoriu de nelipsit din garderoba oricărui om de afaceri.
Servietele din ziua de azi au un look clasic si vor ieşi în evidenţă cu siguranţă. Când cumperi o servietă, verifică dacă aceasta are destul spaţiu pentru a ţine cheile, cărţile de vizită, actele, documentele, telefoanele şi să aibă o baretă de umăr detaşabilă.

2.Geanta mesager

Numele provine de la mesagerii care le purtau în trecut. De obicei, ele sunt făcute din pânză, pvc şi au o baretă ce vine peste umăr. Aceasta este purtată în general de tineri. Pentru cine doreşte ceva foarte sofisticat se găsește şi varinta din piele, care se potrivește cel mai bine la o ţinută de stradă. Se poartă fie pe una din părţile laterale ale corpului, fie la spate. E foarte spaţioasă şi are o formă dreptunghiulară.

3.Geanta de voiaj

Genţile de voiaj sunt pentru bărbaţii care călătoresc tot timpul. De preferat este una cât mai încăpătoare. Trebuie să fie spaţiu pentru haine, pentru cel puțin o pereche de pantofi şi pentru produsele de igienă personală. Aceasta trebuie să aibă două mânere cu compartiment separat pentru hainele murdare.

4.Borseta de umăr

O versiune mai mică a genţii mesager, borseta de umăr este o geantă dreptunghiulară ce se poartă pe umăr. Este foarte potrivită pentru turişti, dar şi pentru orice bărbat ce vrea să-şi pună actele, cheile, telefonul și banii.Chiar dacă e purtată pe umăr, acest tip de geantă aduce un plus de masculinitate în ţinută.Se poartă cu aproape orice, în afară de ținutele formale.

5. Geanta sport

Genţile sport sunt esenţiale pentru bărbaţi deoarece cu ajutorul lor pot duce echipamentul sportiv şi tot de ceea ce au nevoie când pleacă în week-end din oraş. Sunt genţi mari, încăpătoare, făcute din diverse materiale precum şi piele. Genţile sport au două mânere şi o baretă pentru a putea fi purtate pe umeri.

6.Rucsacul sau ghiozdanul

Am lăsat ghiozdanul la sfârșit pentru că, în cele mai multe situații nu este recomandat. Situațiile în care acesta merge sunt puține.Prima este dacă te afli la liceu sau pleci intr-o drumetie.

Dupa cum puteti observa, si barbatii au de unde alege cand vine vorba de genti.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde