Press "Enter" to skip to content

Gentile si culorile hainelor

Asortarea gentii cu tinuta pe care vrei sa o porti poate deveni o sarcina destul de dificila,dar nu si daca stim sa tinem cont de alaturarea culorilor.

Genti pentru hainele albe

Albul este culoarea vedeta a verii, aceea culoare pura care se potriveste cu toate celelalte.Hainele de culoare alba merg accesorizate cu genti colorate. De exemplu, o geanta de culoare galben-pai, mov-lila sau roz se asorteaza perfect tinutelor lejere, casual albe. De asemenea poti asorta o geanta vilolet, bleumarin sau grena unui costum alb elegant.

Genti pentru haine negre

Negrul, culoarea preferata a multor femei. De ce? Pentru ca este cea mai la indemana culoare,nobila, eleganta, fermecatore si sexy, care se asorteaza cu orice haina.Un exemplu foarte des intalnit este asortarea negrului cu rosu. Combinatia negru-alb reprezinta cea mai buna alegere care nu se va demoda niciodata. De retinut! Daca alegi sa te imbraci in negru nu iti fa griji ce geanta vei asorta, deoarece poti alege orice culoare doresti.

Genti pentru haine maron

Atunci cand te imbraci in haine maron, alegerea gentii potrivite devine putin mai dificila.Maronul este o culoare matura, sofisticata, linistita care nu se potriveste cu toate nuantele. O alegere buna,daca esti imbracata in maron deschis, este albul, o geanta alba inveseleste putin tinuta. Daca preferi hainele de culoare maron inchis atunci opteaza pentru o geanta rosie sau portocalie. Iar daca vrei sa dai tinutei un aspect mai matur, atunci alege o geanta in nuante de maron apropiate, dar niciodata la fel, ca astfel nu se mai delimiteaza accesoriile de tinuta.

Genti pentru haine rosii

Rosu, acea culoare vie, pasionala,care emana energie. Daca optezi pentru tinute rosii cele mai potrivite sunt gentile de culoare neagra, alba, galbena, verde, albastra, bleumarin si portocalie.

Genti pentru haine albastre

In urma unui studiu realizat la nivel mondial a reiesit ca primele locuri in topul preferintelor in materie de culori se situeaza albastrul, intr-o proportie covarsitoare de 40%, si movul, cu 14%.
Albastru este una dintre culorile cele mai usor de asortat. Hainelor albastre li se potrivesc perfect o geanta rosie care va da un aspect fermecator tinutei. De asemenea poti asorta hainelor albastre genti gri, pentru o tinuta mai conservatoare, genti albastru mai inchis, albe, mov inchis,verde smarald inchis sau bej nisipiu.

Genti pentru haine mov

Movul este o culore eleganta, matura si nobila. Atunci cand porti haine mov, cea mai potrivita alegere o reprezinta gentile in culori complementare. De exemplu poti asorta o geanta de culoare verde, portocaliu, bleumarin sau nuante apropiate care sa realizeze un contrast vizibil.

Genti pentru haine verzi

Verdele este culoarea naturii. Simbolizeaza fertilitatea, armonia, prospetimea si este cea mai relaxanta culoare pentru ochiul uman. Se asorteaza cel mai bine cu culoarea soarelui, a cerului si a sangelui. Deci daca optezi pentru haine verzi poti asorta genti de culoare galbena, albastre sau rosii. Pentru a scoate si mai bine in evidenta o tinuta verde, poti asorta genti mov, portocaliu si bleumarin.

Daca nu ai in garderoba ta genti care sa se asorteze cu tinutele tale, acum e momentul sa reinnoiesti colectia.

Alesa.ro vine in ajutorul tau cu diferite modele de genti pe care le poti asorta foarte usor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde