Press "Enter" to skip to content

6 piese must-have pentru sezonul toamna-iarna 2014/2015

Vrei sa fii in pas cu moda? Atunci urmeaza ultimele tendinte in moda si adapteaza-le personalitatii tale. Vremea rece nu trebuie sa prezinte un impediment, asa ca profita de ea pentru a te rasfata intr-o scurta de blana, botine “trekking” si accesorii rafinate.

Fiecare inceput de sezon reprezinta o provocare, poate fi derutant sa iti construiesti o garderoba noua, asa ca ti-am pregatit 6 articole care sunt indispensabile in acest sezon.

1.Capa-mantou

A fost lansata la prezentarea de moda a firmei Burberry Prorsum pentru sezonul rece. Aceasta capa-mantou prezentata de ei se poate personaliza inscriindu-ti initialele, lucru facut deja de celebrele top modele Rosie Huntington si Cara Delevingne. Capa-mantou este o piesa vestimentara ce va da aer cool si celei mai simple tinute. Poate fi purtata cu o pereche de jeansi, tenisi sau balerini iar cele lungi si elegante, se asorteaza cu usurinta la rochiile pe corp si tocuri inalte. Pentru un look boem, poti opta pentru cape stil patura, cu franjuri sau fara. Iar daca vrei un look sexy, capele scurte precum cele Burberry le poti asorta cu fuste si pantaloni scurti si cizme lungi, astfel picioarele tale o sa para mai lungi si mai subtiri.

In culori neutre sau puternice, cu imprimeu sau fara, minimaliste sau boeme, capele au cucerit podiumurile de moda si au patruns si in magazinele fast fashion.

2.Scurta “yeti” din blana

Scurta din blana reprezinta propunerea sezonului, nu exista firma care sa nu isi fi prezentat propriul model de scurta “yeti”. Este o piesa vestimentara versatila si poate fi asortata aproape la orice. Poate fi realizata din blana naturala sau artificiala si este una dintre piesele cheie ale sezonului.

3.Geanta tip „bucket”

In materie de genti, vedeta acestui sezon este geanta “bucket”.  Numele “bucket” ne duce cu gandul la galeata, insa aceast model are legatura cu gentile in forma de cub. Prima firma care a lansat-o este Louis Vuitton, la cererea unei cliente care o dorea pentru transportarea unei sticle de sampanie la un picnic. In acest moment o comercializeaza mai multe firme, in diferite nuante.

4.Botinele “trekking”

Botinele “trekking” sunt propuse cu incredere pentru aceasta toamna. Au fost lansate multe modele intr-o gama variata, care merg de la versiunea “camping” si “safari” la cele “urbane” sau de lux. Culorile varieaza delicat iar modelele uimesc prin inedit si lejeritate. JLO le-a purtat pentru prima data in videoclipul sau “ Jenny from the Bock”, iar de atunci au devenit o piesa must-have pentru pasionatele de fashion.

5.Bijuteriile supradimensionate

Sezonul acesta, designerii ne propun sa mizam pe accesorii supradimensionate, monocromatice, aurii sau argintii. Se poarta inelele mari, aurii sau aurgintii, cu sau fara piatra. De preferat sunt cerceii mari care acopera intreaga ureche si colierele de dimensiuni mari

6.Casti XXL “semnate”

De cand s-a impus moda DJ, toata lumea pasionata de fashion vrea sa aiba o pereche de casti de firma “semnate” de celebrele case de moda. Asa ca, daca vrei sa fi pe deplin in pas cu moda, opteaza pentru castile voluminoase, de la branduri renumite precum Chanel, care vor aduce un plus de valoare outfit-ului tau.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde