Press "Enter" to skip to content

O geanta realizata pe comanda pare ca este un alt model de geanta, asa e?

De fiecare data cand realizam o geanta pe comanda, pe dorinta unei client cu imaginatie, ne bucuram de noua geanta ca si cum ar fi un cu totul alt model. Exemplu stau cateva din gentile realizate, pe care le prezentam aici. 

Una din gentile de piele realizate pe comanda, geanta FloriSa luam de exemplu geanta Flori. In site aveam prezentat, ca model principal, o geanta realizata pe alb si pe maro. La cererea unei cliente, am realizat o geanta pe turcoaz cu alb si, ei bine, rezultatul a fost deosebit, parca nici nu mai este aceeasi gentura, parca este un cu totul alt model! Pornind de la culoare, la feelingul general, poate chiar la categoria de varsta, totul pare diferit!

Sa luam un alt exemplu, geanta tip shopper Selena, un model un pic mai mare, in comparatie cu Flori. In imaginile de fata avem doua genti diferite, dar in urma comenzilor clientelor am realizat, ei bine, tot felul de combinatii. Aici dam ca exemplu cele doua realizari, una vesela, modernista poate, colorata, iar alta eleganta, calda, pe maro.

Geanta de cumparaturi din piele naturala realizata pe comanda

Exemple sunt multe, putem vorbi de modelul Bianca de aici, sau de geanta Miruna, sau, ei bine, de aproape toate gentile din magazinul nostru. Asa ca, daca ai un model care iti place, comanda-l cu incredere si fii pregatita sa primesti geanta pe culorile dorite!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde