Press "Enter" to skip to content

Cum alegem rucsacul perfect

Rucsac din piele, MonstruV-ati dat si voi seama, nu? In zilele noastre, spre deosebire de vremurile mai „calme”, suntem intr-o fuga permanenta, intr-o agitatie continua si toate astea din cauza lipsei de timp. Tocmai pentru ca nu avem timp de pierdut, ne-am dori sa facem mai multe lucruri deodata, dar nu putem face acest lucru daca avem mainile ocupate cu geanta, in care trebuie sa purtam lucrurile de care avem nevoie sa le avem la purtator negresit, astfel ca, sincera mea recomandare este simpla si „impaca” ambele cerinte: rucsacul.

Da, rucsacul este cel mai accesibil, practic si lejer accesoriu!

 

Nu doar ca iti da posibilitatea sa te bucuri de o clara libertate de miscare, ceea ce-ti permite sa faci si alte chestiuni, care poate nu pot suporta o amnare, dar te si ajuta sa „cari” mai multe lucruri. Si poate fi integrat foarte usor in tinutele de zi cu zi.

De cativa ani, rucsacul a inceput sa fie din ce in ce mai apreciat si mai folosit, pentru unele persoane ajungand sa fie pe primul loc in topul preferintelor in ceea ce priveste accesorizarea, si asta pentru ca punem utilitatea pe primul loc. Insa si aspectul eeste important, motiv pentru care designerii au avut grija sa propuna o multime de rucsacuri in diferite modele, forme si materiale. Astfel ca, misiunea de a alege doar un rucsac devine una imposibila.

Pentru ca intelega acest lucru si pentru ca, nu de putine ori, m-am aflat si eu intr-o astfel de situatie, o sa incerc sa va usurez luarea deciziei prin cateva sfaturi, mai mult practice decat estetice:

-materialul din care este realizat rucsacul sa fie unul calitativ, rezistent, pentru a te bucura mai mult de el. As recomanda sa nu fie nici dintr-un material tare, rigid, dar nici un material moale, nu e placut nici din punct de vedere estetic, dar nici practi. Un rucsac din piele naturala normala, cu o textura potrivita este cea mai buna alegere, si se si poarta.

-forma este, de asemenea, un aspect important, astfel ca, ideal ar fi sa optam pentru un rucsac de dimensiune medie, atat cat sa ne permita sa depozitam in el lucrurile personale si necesare, pe parcursul zilei, sa nu fim nevoiti sa mai luam o geanta cu noi sau sa renuntam la anumite lucruri, pentru ca, nu, avem nevoie de ele.

-aspectul este si el esential, atat din punct de vedere al culorii, care trebuie aleasa in functie de gusturi si in functie de culoare care predomina in garderoba, astfel ai mai multe posibilitati de asortare, dar si din punct de vederea al rucsacului luat ca un tot, referindu-ma aici la combinatia pe care o fac materialul, forma si culoarea.

Cu alte cuvinte, un rucsac din piele normala, lac sau croco, in nuante mai inchise, precum negru sau maro, poate chiar alb, poate fi integrat cu succes intr-o tinuta eleganta, gratie aspectului dat de considerentele prezentate, chiar daca, in mod normal, rucsacul este considerat un accesoriu casual sau sport.

-accesoriile rucsacului, si ma refer la detaliile metalice sau nu, la diverse modele sau lantisoare, chiar buzunare (cu cat mai putine, cu atat mai bine) trebuie sa beneficieze si ele de o atentie sporita pentru ca ele schimba semnificativ infatisarea rucsacului.

Sigur ca, alegerea unui rucsac depinde foarte mult de stilul persoanei in cauza, de gusturile ei, de necesitati, insa este la fel de adevarat ca putem alege, daca stim unde si cum sa cautam, un rucsac care sa satisfaca toate aspectele, totul tine de putina imaginatie.

Fara indoiala, rucsacul are multe avantaje, poate fi purtat cu usurintape ambii umeri si poate depozita lejer lucrurile necesare pe parcursul zilei, iar un rucsac din piele potrivit oricarui stil vestimentar si oricarei tinute casual, smart-casual si, cum am vazut mai sus, si elegant, este cool, trendi si transforma orice tinuta intr-o tinuta plina de stil si personalitate.

Tu ai in garderoba ta rucsacul din piele perfect? Daca nu, ce mai astepti?

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde