Press "Enter" to skip to content

Cum te imbraci la un concert

tinuta concertOk, in sfarsit trupa preferata vine sa concerteze la tine in oras. Iti anunti prietenele, pentru ca si ele sunt fane inraite si va puneti de acord sa si fiti prezente in primul rand, indiferent de cate obstacole s-ar incapatana sa va apara in cale. Rezervati biletele, stabiliti ora si locul de intalnire si… tinuta!!! Marea problema, cum te imbraci atunci cand iti intampini favoritii, trebuie sa fie o tinuta cool ca sa iesi in evidenta, sa te imbraci in ton cu stilul lor muzical sau sa iei, pur si simplu, o tinuta la intamplare, in fond, importanta este distractia?

Mai intai trebuie sa stii ca sunt doua moduri prin care poti aborda situatia: ori iti alegi tinuta in functie de muzica promovata in concert sau de locatie, ori in functie de dispozitia ta. Da, asa e… Daca tu simti nevoia sa porti o rochita roz pentru ca asa te-ai simti mai confortabil, mai „in pielea ta”, nu este nimic gresit, atata timp cat este asortata corect si insotita de atitudinea corespunzatoare.

Totusi, o sa-ti dau cateva ponturi pentru ca vestimentatia sa nu mai fie o problema pentru tine atunci cand iei parte la un concert, fie el in aer liber, ori intr-o locatie speciala. Iata asadar, in mare, cam ce ar fi potrivit pentru un concert:

-in primul rand, nu sunt recomandate tocurile; tocurile purtate la concert sunt moartea distractiei, indiferent de genul muzical

-daca vorbim de un concert rock, este foarte simplu, un tricou cu artistul sau trupa respectiv(a), o pereche de blugi cu taieturi pe alocuri si o pereche de bocanci cu talpa joasa fac o combinatie perfecta, desigur nu poate lipsi bine-cunoscuta geaca din piele asortata cu un rucsac tot din piele, pentru ca trebuie sa-ti depozitezi lucrurile undeva. Abordeaza acest look and you will rock!

 

rock

 

 

rock

rock

 

 

 

-in cazul stilului latino lucrurile se schimba. Se stie ca acest stil este unul senzual si, prin urmare, trebuie sa ne adaptam situatiei si sa ne imbracam ca atare dat fiind faptul ca acestt gen muzical este cunoscut si pentru ritmul dansant deci obiectul vestimentar cheie sunt pantofii. O rochita lejera sau o fusta scurta, pana deasupra genunchilor, dintr-un material care face valuri (pentru ca, nu-i asa, ce pune in evidenta miscarile salsa mai bine decat o rochie cu un croi special?), cu o bluza din material mai moale, in culori stridente si pasionale, alaturi de o pereche da pantofi in aceeasi directie stilistica te va pune in centrul atentiei si vei fi, in acelasi timp, imbracat corect pentru asemenea concert. Si sa nu uitam de geanta, un plic de culoare rosie se potriveste ca o manusa.

latino

 

latino

 

latino

 

-in ceea ce priveste un concert de muzica comerciala, este cel mai permisiv „eveniment” privit din punct de vedere vestimentar. Aici poti purta tinuta preferata, poti alege un look cool, lejer, poti chiar sa improvizezi cele mai nesteptate look-uri. Spre exemplu, un tricou cu imprimeu vesel, o fusta cu un design modern, din material subtire si moale, o pereche de incaltari sport si un rucsac sau o geanta tip postas astfel incat sa ai mainile libere sa dansezi si sa te bucuri de concert. In cazul in care concertul este in aer liber, pe seara, nu este gresit sa iei si un sacou sau o jacheta la tine, stim ca se lasa racoare.

 

pop casual

 

 

pop

 

Un concert al trupei preferate reprezinta un moment special si emotionant, il astepti cu mare nerabdare, o multime de emotii si parca debordezi de buna-dispozitie si energie, doar tu stii cat ai asteptat acest moment… Tocmai de aceea pentru a te simti cat mai confortabil, alegeti tinuta cu grija si mare atentie astfel incat sa nu existe niciun motiv de ingrijorare.

Sper ca micile ponturi te-au ajutat in legatura cu alcatuirea tinutei ideale si ca, odata aleasa tinuta va contribui la starea ta energica pe durata concertului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde