Press "Enter" to skip to content

Pantofi trendi in 2017

pantofi dama 2017Ati observat si voi ca moda este un subiect deseori controversat, un subiect foarte dezbatut si chiar un subiect de interes general.
Este foarte important sa cunoastem toate aspectele care tin de fashion deoarece numai asa vom reusi sa ne alcatuim tinute cu care sa fim in pas cu moda.

Ei bine, anul 2017 aduce cateva schimbari cheie, schimbari care ne vor face sa redescoperim bucuria culorilor. In acest an este foarte important sa renuntam la nuantele inchise si posomorate si sa optam pentru haine cu nuante calde, sau chiar nuante puternice care sa atraga atentia.

Daca vreti sa alegeti si incaltamintea adecvata, atunci aveti in vedere faptul ca in domeniul pantofi de dama este foarte important sa vizati pantofii eleganti, pantofi care sa va confere mai multa feminitate.
Ce fel de pantofi se poarta anul acesta? In primul rand, pantofii eleganti, dar confortabili. Desi vorbim despre pantofi cu toc, cu siguranta va veti simti foarte bine in acestia deoarece sunt la moda in continuare tocurile groase. De asemenea, pantofii cu platforma nu sunt lasati pe dinafara, asadar totul este in favoarea voastra.

In plus, cel mai bine ar fi sa optati pentru pantofi din piele. Daca va veti cumpara astfel de pantofi veti avea certitudinea ca va incaltati cu o pereche de pantofi de calitate, din piele naturala, pantofi care nu se vor uza numai dupa cateva utilizari. De asemenea, puteti alege atat piele clasica, cat si pielea intoarsa care se poarta foarte mult in sezonul de primavara. Totul depinde si de preferintele voastre pentru ca, in fond, cel mai important este sa va simtiti bine.

Fiecare sezon vine cu noi trend-uri, iar noi, cu precadere fashion-istele pasionate, trebuie sa ne cumparam neaparat cel putin piesele chieie, asta pentru ca tinutele noastre sa fie cat mai apropiate de cele de pe marile podium-uri.

Haideti sa vedem, fugitiv, care sunt trend-urile anul acesta in materie de pantofi:

-desi pentru mult timp au iesit din peisaj, trebuie sa stiti ca anul acesta se poarta din nou pantofii cu varful ascutit

 

pantofi cu varful ascutit

 

-la moda sunt, de asemenea, si aplicatiile metalice de pe pantofi, fie aurii, fie argintii, deci straduiti-va sa aveti macar o pereche in acest sens

 

pantofi cu aplicatii

-in continuare la moda sunt si tocurile groase si, pe langa faptul ca sunt la moda, sunt si mai comozi, si pot fi gasiti in diferite modele, asa ca putei merge o zi intrega fara sa simtiti oboseala

-pantofii cu calcaiul decupat sunt o alta tendinta interesanta, calcaiul decupat compensat usor cu ajutorul unei cureluse sau zona calcaiului decorata cu panglici, inscriptii si alte lucruri

pantofi dama cu calcaiul decupat

 

-sireturile elegante, in acelasi timp simple, au devenit cieasa de pe tort pentru majoritatea modelelor de pantofi in acest an

 

pantofi cu sireturi

-loaferi, in acest sezon si pantofii comozi si practici tip loafer sunt la moda. Usor brutali si foarte stilati, acestia ofera un aspect foarte original. In combinatie cu un decor format din catarame si ciucuri din piele, se potrivesc frumos chiar si pe piciorul gol, cu o pereche de colanti

 

loafers

 

-pantofi stiletto, la moda de cateva decade, acest tip de pantofi poate fi intalnit intr-o varietate de forme si modele.

 

pantofi stiletto

Pe langa toata diversitatea de incaltaminte, pantofii se considera un adevarat etalon al feminitatii. De aceea, acestia pur si simplu sunt nelipsiti din garderoba feminina si in fiecare sezon, sunt concepute modele tot mai noi, dupa ultimele tendinte in materie de moda.

In concluzie, atunci cand iesiti la cumparaturi sau atunci cand vreti sa va cumparati incaltaminte din magazinele virtuale, aveti in vedere toate aceste criterii deoarece astfel veti reusi sa aratati foarte bine in fiecare zi, indiferent de stilul pe care il veti aborda.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde