Press "Enter" to skip to content

Cu ce porti o pereche de tenisi

tenisiFiecare dintre noi are in garderoba sa cel putin o pereche de tenisi pe care am achizitionat-o la un moment dat chiar daca nu se regaseste neaparat in stilul nostru. Este lejera si te ajuta sa te misti mai bine, dar si sa simti ca esti cu picioarele pe pamant. Dar te-ai intrebat vreodata daca asortezi sau integrezi corect tenisii intr-o tinuta?

Modul in care asortam piesele vestimentare cu cele de incaltaminte ne defineste stilul, asadar trebuie sa tinem seama de cateva trucuri in ceea ce priveste acest tip de incaltaminte.

1.Combinatia perfecta dintre denim si tenisi

Cred ca este cea mai abordata combinatie si cea mai potrivita pentru acest tip de incaltaminte pentru ca ambele obiecte sunt in stilul sport. O pereche de jeansi de la scurti la evazati, drept, skinny, rupti, cu accesorii, fara accesorii, vintage sau stil boyfriend se asorteaza perfect cu o pereche de tenisi pe care o alegi bineinteles in functie de restul hainelor si in functie de culorile lor.

2.Pantaloni din piele ecologica si tenisi clasici

Da, si aceasta tinuta o vezi des pe strada petru ca este si lejera si reprezinta si un stil mai sobru, mai rock si este si usor de alcatuit. Daca esti inpana de idei adunci cand vrei sa iesi in oras si nu prea ai chef sa stai sa alegi tinutele, o pereche de pantaloni negri din piele ecologica fac oricand „casa buna” cu tenesii albi sau negri. Si asa orice tinuta banala devine chic!

3.Casual chic cu pantaloni de costum creion

Oricat de neobisnuita ar suna combinatia este destul de abordata in ultima perioada. Acest fapt se datoreaza lejeritatii pe care o asigura, te simti si confortabil dar si cool datorita formei pantalonilor, un look casual perfect. Un sacou negru pe stilul tau, un tricou din colectia ta de tricouri preferate si o pereche de tenisi pe masura fac outfit-ul ideal pentru o iesire in oras cu prietenii.

4.Fusta scurta cu Converse

Este echilibrul perfect intre feminitate si stilul sport. Daca vrei sa dai aspectului tau un ton mai tineresc si mai provoator, combina fusta scurta cu tenesi. Este o tinuta lejera, de zi, care iti permite sa te joci cu culorile.

5.Tenisi cu pantaloni scurti

Ati vazut ce draguti si ce cool sunt copiii care poarta pantaloni scurti cu incaltaminte sport? Ei bine, si tu poti aborda acest look adaptandu-l desigur stilului tau. Spre exemplu, o pereche de pantaloni scurti cu franjuri sau cu un anume imprimeu, un tricou sau o bluza alb/a sau intr-o culoare deschisa fac companie perfecta unor tenisi asortati. Poti alege ca materialul pantalonilor sa fie din piele ecologica, depinde de stilul tau!

6.Silul punk

Cum adica in stil punk? Simplu, o geaca din piele cu tinte, o pereche de pantaloni sau de jeansi negri, o camasa in carouri tot in nuante inchise, poti alege si o vesta, daca este iti place sa porti, si o pereche de tenisi si look-ul tau punk este complet. Daca vrei poti sa il si personalizezi cu o palarie o esarfa etc.

7.Tinute colorate

Tinutele clorate sport cer neaparat tenisi si cum tenisii nu se demodeaza niciodata poti lua o multime de perechi in toate culorile posible si vei avea cu ce sa iti inveselesti tinutele toata vara.

8.Tinute sport

Da, tenisii pot fi foarte bine integrati si in tinute sport, adica un tricou, un hanorac si o pereche de pantaloni de trening. Te poti duce lejer la cumparaturi, la sala de sport sau in parc la alergat.
Iata ca ai aflat cateva outfit-uri in care poti folosi cu succes o pereche de tenisi, este simplu si usor.

Poti alcatui o multime de tinute si de stiluri cu ajutorul acestui tip de incaltaminte, punk, clasic, cool, rock, colorat etc. Totul tine de cat de departe merge imaginatia ta!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde