Press "Enter" to skip to content

Geanta schimba starea de spirit

A venit toamna asa ca ne-am facut timp si am tras o fuga in depozitul atelierului sa „rasfoim” putin materialele, sa verificam textura, sa vedem culorile si sa ne asiguram ca sunt exact ce trebuie pentru ca atunci cand clienta va primi poseta sa fie incantata de produs. Si materiale, din fericire, sunt mai mult decat suficiente, iar culorile sunt numai bune pentru acest sezon, maro, rosu, galben, verde etc.

Pentru ca, in caz ca este prima oara cand ajungi la noi in magazin, trebuie sa stii ca facem posetele si la comanda. Da, daca ai intrat la noi in magazin si ti-a placut foarte tare un model, dar vrei alta culoare, nu e nicio problema, ne contactezi, iar noi iti facem geanta dorita, doar ai vazut ca materialele asteapta nerabdatoare.

Geanta iti schimba starea de spirit!

Si in timp ce rasfoiam materialele ne-a zburat gandul la fashion. Da, la modul in care moda influenteaza si ajunge sa defineasca oamenii. Intr-un mod pozitiv moda stimuleaza creativitatea si buna dispozitie in fiecare zi. Si poate te intrebi cum si de ce? Pai, este destul de simplu, este de ajuns sa te gandesti la momentele acelea pe care le ai in fiecare dimineata cand incerci sa iti alcatuiesti tinuta pentru ziua respectiva.

Nu mai conteaza ca te-ai imbracat ca un scolar sau ca o vedeta internationala, important este ca ti-ai pus imaginatia la contributie si ai alcatuit tinuta care iti reflecta starea din ziua respectiva.

Probabil ati observat si voi ca atunci cand cineva indrazneste sa iasa din zona de confort si sa poarte haine pe care nu le poarta in mod obisnuit, dar care ii plac foarte tare si atunci cand primeste complimente se simte mai increzator si are o atitudine mai pozitiva, ei, asa se intampla si in cazul gentilor, daca esti o persoana obisnuita sa poarte doar rucsacuri, spre exemplu, incearca, cel putin o data pe saptamana sa abordezi un stil mai clasic si sa integrezi o geanta eleganta.

Cu siguranta vei experimenta stari diferite si poate cu aceasta ocazie descoperi ca stilul clasic nu este asa de inabordabil precum il considerai tu. Odata ce oamenii inteleg aceasta idee ca este ok sa porti haine diferite fata de ceilalti oameni pentru a-ti defini un stil propriu, ei vor deveni mult mai putini ingrijorati de modul in care ii vad ceilalti, de parerile celor din jur. Vor deveni mai increzatori in fortele proprii.

Auzim de multe ori faptul ca geanta spune multe despre persoana care o poarta si despre modul ei de a fi si poate ca este adevarat in anumite cazuri tocmai pentru ca alegem sa purtam un singur model de geanta sau o singura culoare, fara sa realizam ca sunt atatea oportunitati in a experimenta maimulte stiluri.

Haideti sa incercam si noi si sa incepem prin a schimba poseta pe care o purtam in ultima vreme, sa ne luam spre exemplu una din piele in culori extravagante sau cu imprimeuri iesite din comun, sigur starea noastra de spirit va fi alta. Sa lasam rucsacul la o parte si sa luam o poseta office, care implica o schimbare de look, mai elegant, sau dimpotriva, sa renuntam pentru cateva zile la stilul office si sa luam un rucsac dupa noi.

Indiferent in ce fel va decurge schimbarea important este sa aiba loc, vei observa ca geanta are un rol deosebit de important in viata ta, poate pana acum ai ignorat acest aspect, acum este timpul sa punem accent si pe acest accesoriu, va fi o experienta interesanta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde