Press "Enter" to skip to content

Geanta pentru laptop trebuie sa fie din piele

De cateva zile bune tot incerc sa-mi cumpar o geanta pentru laptop, in mediul online bineinteles, pentru ca nu am timpul necesar sa iau toate magazinele la rand in cautarea unei genti, pentru ca ori nu nimeresc dimensiunea, ori obosita si plictisita fiind de atata mers, o iau pe prima care imi apare in fata si apoi nu imi mai place.

Asa ca mi-am pus frumusel laptop-ul in fata si am inceput cautarea minutioasa, nici nu a trebuit sa fac multe cautari ca la „geanta pentru laptop”deja mi-au aparut o gramada de optiuni. Si le-am luat la rand pana am ajuns acolo unde voiam, la geanta perfecta pentru laptop-ul meu.

Asta desigur dupa ce am luat in considerare urmatoarele aspecte:

-materialul: in primul rand, o geanta pentru laptop trebuie sa protejeze, asa ca aveam nevoie de o geanta din material foarte bun, rezistent, si am ajuns la concluzia ca cel mai bun material este pielea naturala. Deci acest aspect a fost bifat cu brio.

-dimensiunea: dupa cum am spus si mai sus, cand cautam o geanta in magazinele fizice uitam marimea, dar acum avand laptop-ul in fata l-am masurat si am simplificat lucrurile. Asadar, al doilea aspect bifat.

-manerele: manerele sunt foarte importante, trebuie sa fie prinse foarte bine, sa nu se deterioreze si sa fie si suficient de mari. Ba mai mult, cautam in mod special ca geanta sa aiba si bareta de umar, sunt o persoana activa, am de carat dupa mine o multime de lucruri, cel putin un rucsac si o geanta de laptop. Si, revenind la geanta despre care va spuneam ca-mi place foarte tare, avea manerele exact asa cum voiam si bareta de umar, super, al treilea aspect bifat.

-compartimentarea: o geanta este cu atat mai buna cu cat are mai multe compartimente si, din acest punct de vedere am analizat foarte bine geanta, pentru ca, v-am zis, am nevoie de multe lucruri. Si, da, geanta este compartimentata si in plus mai are si alte buzunare. Va spun, geanta perfecta!

-culoarea: de obicei, gentile pentru laptop pe care le-am avut pana acum aveau culoarea neagra, credeam eu ca rezista mai mult la uzul zilnic, asa ca am zis sa schimb putin situatia si sa indraznesc sa abordez o culoare mai vesela, rosu, un rosu superb. Pentru ca, nu v-am spus, geanta despre care va tot spun, avea anumite optiuni, printre care si aceea prin care iti alegeai culoarea, pentru ca era facuta la comanda. Cat de tare!

E de prisos sa va spun ca n-am stat pe ganduri si am comandat-o imediat, nu puteam trece peste geanta pe care o cautam de atata vreme. A, nu v-am spus cum se numea geanta, este vorba despre geanta din piele naturala, Antonia, pe care o gasesti fara prea mari cautari pe rafturile magazinului Alesa.ro. Va asigur, merita sa intrati!

Stiu ca am facut cea mai buna alegere si astept cu nerabdare sa o am in mainile mele. Tu pe ce culoare ti-ai cumpara geanta pentru laptop?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde