Press "Enter" to skip to content

Sunt la moda blugii boyfriend

Blugii sunt de departe obiectul vestimentar care a avut cea mai rapida si cea mai complexa dezvoltare, sau evolutie. Fie ca au diferite forme, skinny, slim, largi, rupti, cu franjuri, stil boyfriend etc, mereu au fost la moda si primii in alegerile tinerilor.

Un subiect interesant in legatura cu ei este acest stil boyfriend, care se refera in fapt la blugi pentru barbati care sunt purtati de fete.

Blugii boyfriend – un subiect care imparte femeile in doua tabere: cele care ii iubesc si cele care ii urasc. Eu, ca de obicei as putea spune balanta fiind, ma situez undeva intre cele doua tabere. Depinde de dispozitia in care ma gasesc.

Ii iubesc pentru stilul casual, pentru comoditatea si lejeritatea in miscare pe care o ai atunci cand ii porti. Ii urasc cand ii caut pentru mine si pentru ca trebuie sa probez peste 10 perechi de blugi boyfriend pentru a alege una potrivita.

In functie de tipul de corp pe care il ai, de unde se depun kilogramele in plus, in functie de inaltime si de lungimea picioarelor, blugii boyfriend pot fi adevarati prieteni sau dusmani veritabili pentru stilul tau vestimentar.

Cum sa alegi blugii boyfriend in funtie de tipul de silueta?

1. Doamnele si domnisoarele mici de statura. Evitati blugii boyfriend suflecati. Acest model de jeans te poate face sa pari si mai mica de statura decat esti, deci automat si mai plinuta.
In schimb alege o pereche de blugi boyfriend cu o croiala usor conica, fara tivul acela suflecat. Si nu uita: croitoreasa trebuie sa fie pe speed dial daca esti mica de statura. Cu greu iti vei gasi o pereche de blugi boyfriend pe care sa nu fii nevoita sa ii sufleci. Ii poti cumpara asa lungi si apoi ii scurtezi la un atelier de croitorie.

2. Doamnele si domnisoarele plinute. Sa nu crezi ca daca ai cateva kilograme in plus nu poti purta blugi boyfriend. Alege totusi o pereche din denim inchis la culoare, mat, nedecolorat.

3. Doamnele si domnisoarele prea slabe (skinny). Daca doriti sa adaugati forme corpului, blugii boyfriend deschisi la culoare sunt cei mai buni prieteni. Iar daca mai sunt si rupti sau un pic destramati cu atat mai bine. Adauga volum siluetei.

In cazul in care ai norocul sa locuiesti cu prietenul tau, nu strica sa-i imprumuti din cand in cand blugii, pentru ca te asigur ca daca ii asortezi corespunzator, spre exemplu cu o pereche de pantofi stiletto si o camasa clasica, o sa arati bestial. Asa ca nu te sfii si alege sa incerci si tu blugii care par ca au acaparat lumea modei i ultima vreme!

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde