Press "Enter" to skip to content

Alesa.ro recomanda modele de genti din piele

portofel dama piele maroCum sa alegi o singura geanta dintre atatea modele care sunt expuse in magazin, mai ales ca le putem face si la comanda, asa ca poti avea usor o geanta pe orice culoare vrei, singura problema ar fi modelul, dar cum iti dai seama care este cea potrivita?

Tocmai pentru ca stim ca aceasta dilema este des intalnita si pentru ca ne dorim intr-adevar sa iti oferim exact ce ai nevoie, am ales sa facem cateva recomandari raportate desigur la stilul sau necesitatea persoanei care intra in magazinul nostru.

Vom incerca sa facem acest exercitiu al recomandarii cel putin o data pe saptamana, astfel incat sa putem prezenta pe rand calitatile fiecarui produs in parte. Astazi vom face trei recomandari din categorii diferite, in sensul ca vom include si gentile de dama, dar si gentile barbatesti.

Iata asadar care sunt acestea:

geanta de dama, Mia: principala calitate a acestei posete este utilitatea ei, este incapatoare, cu dimensiuni potrivite de L x l x h (cm): 40 x 11 x 35, tocmi buna pentru a putea fi purtata in fiecare zi la serviciu. Ceea ce identifica aceasta poseta este faptul ca manerele sunt integrate in corpul gentii, iar acest aspect ajuta foarte mult la modul in care poate fi purtata, pentru ca ofera o maimare siguranta decat o poseta cu manerele atasate.

Realizata din piele naturala, Mia este cu atat mai interesanta cu cat iti da posibilitatea de a combina doua materiale, poate chiar de a te juca putin si cu nuantele resectivelor materiale. Referitor la manere, treuie sa stii ca ele sunt din metal, asa ca nu deranjeaza deloc la mana si nici nu se deterioreaza. Materialele din care este confectionata poseta poate fi demai multe feluri, box, velur, lac sau chiar croco, totul tine de imginatia ta.

 

In ceea ce priveste interiorul posetei, are doua compartimente, iar la exterior dispune de un buzunar cu fermoar situat in partea din spate. Dispune, de asemenea, si de o bareta de umar pentru ca, dupa cum am spus, mai presus de toate, este o poseta practica. Deci o poti comanda cu incredere, daca ai intrat sa cauti o geanta practica.

geanta piele maro

portofelul pliabil, Irma: cele mai bune portofele sunt de departe cele din piele, dar de ce sa iei in special acest portofel? Pentru ca este mai deosebit, in sensul ca, spre exemplu, se pliaza in trei parti, ceea ce inseamna ca are multe compartimente si buzunare care iti permit sa pastrezi lucrurile intr-un mod organizat.

Are dimensiuni perfecte, nici prea mari, nici prea mici, mai exact l x L x h (cm): 1 x 19,5 x 11,5 si nu ocupa mult spatiu in geanta, prin urmare, este usor de purtat. Portofelul este realizat din material moale si se inchide cu capsa, il poti asorta usor cu geanta, adica poti geanta si portofelul sa fie din acelasi material, pe aceeasi culoare. Este chiar interesant, nu?

portofel dama din piele neagra

geanta de umar pentru barbati, Sondra: astazi orice barbat are nevoie de o geanta pentru ca trebuie, in primul rand, sa ia multe lucruri cu el, dar si pentru ca este mult mai ok din punct de vedere estetic sa poarte cheile si portofelul, chiar telefonul, intr-o geanta.

 

Daca ai intrat la noi in magazin in cautarea unei astfel de genti, trebuie sa stii ca Sondra este una din gentile pe care le recomandam, pentru ca este eficienta, poate fi purtata usor dispunand de un maner, dar si pe umar, gratie baretei cu acest scop si pentru ca este foarte bine compartimentata.

Geanta are doua buzunare mari, care se inchid cu fermoar si unul mai mic dispus in partea din fata a gentii, are, de asemenea, si un buzunar mai mic in partea din spate, deci este tocmai buna pentru barbatii organizati. Realizata din piele naturala, la comanda, geanta poate avea orice culoare, cele recomandate si clasice sunt maro si negru. Merita sa investesti in aceasta geanta barbateasca pentru eleganta si calitatea care o recomanda.

geanta barbateasca piele

Acestea sunt recomandarile noastre pentru moment. Nu uita ca iti stam la dispozitie pentru orice nelamurire sau informatie, iar daca te-ai hotarat asupra vreunui model, nu contacteaza-ne cu incredere. Ce spui, iti plac modelele pe care ti le-am recomandat?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde