Press "Enter" to skip to content

Cum indepartezi petele de pe gentile din piele

geanta din pieleCuratarea petelor de pe gentile din piele implica trucuri inteligente pe care multe dintre noi,in general, nu le stim si aproape majoritatea persoanelor care au o geanta se lovesc de aceasta problema a petelor si dificultatea in a le elimina.

Si acest lucru este ingrijorator pentru ca o geanta din piele este predispusa la murdarie si trebuie sa o protejam, sa o curatam, pentru ca pana la urma urmei, am investit ceva in achizitionarea ei.

Pentru a mentine aspectul si frumusetea posetei, trebuie, in primul rand, sa ai grija de ea, cum o porti, pe unde o lasi cand nu ai nevoie de ea, pentru ca altfel, ca orice geanta de altfel, ori se murdareste, ori se deformeaza.

Exista insa solutii pentru a indeparta murdaria de pe gentile din piele, care, la prima vedere, par a fi mai imposibile.

Iata cateva ponturi:

-petele de mancare: acestea sunt cele mai frecvente pete pe care le gasesti pe geanta. Petele mai usoare se indeparteaza cu o pasta din suc de lamaie si crema de tartar pe care o aplicati pe pete si o lasati 20 de minute pentru a-si face efectele. Apoi, dupa cele 20 de minute, indepartati pasta cu ajutorul unei carpe umede si lasati sa se usuce.

Procesul acesta trebuie repetat de doua-trei ori si vei vedea cu siguranta rezultate pozitive. Daca in urma procesului pata este in continuare consistenta, va trebui sa apelezi la o companie care se ocupa de curatarea gentilor.

-petele de cerneala: desi este mai putin probabil ca astazi, in era tehnologiei, sa mai purtam pixuri sau stilouri in geanta cand avem telefoane sau tablete pentru a lua notite, trebuie totusi sa stii cum sa elimini petele de cerneala in caz ca vei avea nevoie.

Cea mai usoara solutie pentru indepartarea acestor pete este prin imbibarea unei carpe din bumbac cu alcool izopropilic cu care vei curata petele pana le vei elimina complet. Daca nu ai reusit din prima, repeta procesul dupa ce ai lasat geanta cateva minute sa se usuce dupa prima incercare.

-petele de ulei: de departe acestea sunt cele mai dificile pete de indepartat si cea mai neplacuta parte este ca pata se poate extinde daca nu actionezi in timp util. Se pare ca cea mai folositoare metoda prin care poti elimina acasa aceste pete de ulei, este sa stergi usor cu o panza moale petele, apoi sa presari peste ele pudra de talc.

Pudra de talc absoarbe uleiul, iar daca o vei lasa si pe timp de noapte sa actioneze, dimineata vei vedea ca atunci cand vei indeparta pudra petele vor disparea si ele, ca prin magie.

Inainte de a aplica oricare dintre remediile de mai sus, trebuie sa stii, ca este recomandat sa testezi procedura pe o suprafata a materialului care nu este la vedere, pentru a te asigura ca nu-ti vei deteriora geanta.

De asemenea, evita sa folosesti prosoape de hartie in eliminarea petelor pentru ca ele vor ramane lipite de piele si vor cauza o deteriorare ulterioara si nu lasa niciodata o geanta din piele in lumina soarelui pentru ca razele soarelui pot provoca leziuni iremediabile materialului.

Daca nu ai inca o geanta din piele, in magazinul nostru vei gasi numai produse de acest fel in cele mai nebune si interesante culori si modele deosebite!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde