Press "Enter" to skip to content

Conceptii gresite despre rucsacurile din piele

rucsac din pielePare ca lumea ar fi incompleta fara preconceptii sau miturile care exista in legatura cu orice domeniu, indiferent de natura acestuia, conceptii gresite care apar in mare parte in urma unor experiente neplacute, superstitii sau a unor neintelegeri, iar rucsacurile din piele nu sunt o exceptie.

Exista o serie de conceptii gresite in ceea ce priveste rucsacurile din piele, unul dintre cele mai purtate din ultima perioada.

Iata care sunt aceste idei gresit formulate in jurul acestor accesorii, care nu ar trebui sa te opreasca in a-ti lua si tu un astfel de rucsac:

-rucsacurile din piele sunt grele: complet fals, materialul folosit pentru realizarea unui rucsac sufera un proces de tabacire care are tocmai acest rol de a subtia materialul si de a-i oferi o textura mai moale, este unul din motivele pentru care au fost mereu la mare cautare.

Asa ca, data viitoare cand cineva iti spune ca a avut un rucsac din piele care era foarte greu, spune-i ca nu era rucsacul respectiv cu siguranta nu era realizat din piele.

-baretele rucsacului sunt prea subtiri pentru a cara o greutate mai mare: din nou este fals, pentru ca toate elementele sacului, incluzand barete, buzunare, inchizatoarea cu clapeta, compartimente sunt realizate din acelasi material din care este facut si rucsacul, adica piele naturala, care este unul dintre cele mai rezistente materiale folosite pentru crearea gentilor.

In plus, persoanele care confectioneaza curelele stiu foarte bine ca ele sustin toata greutatea rucsacului, asa ca au mare grija la realizarea lor.

-nu este potrivit pentru a fi purtat in fiecare zi: nu doar ca pot fi purtate in fiecare zi, ci pe o perioada de multi ani, pentru ca rucsacurile din piele, ca si celelalte genti facute din acest material, sunt foarte rezistente, pot fi purtate si 20-30 de ani, iar textura lor robusta este o dovada in acest sens.

-rucsacurile din piele iti dau dureri de spate: pielea este doar un material din care este facut rucsacul, daca ai dureri de spate cel mai probabil sunt din cauza faptului ca ai ales gresit forma rucsacului, nu are nicio legatura cu materialul din care este facut.

-nu sunt rezistente la apa: acest lucru este imposibil deoarece rucsacurile din piele supuse unor procese de bronzare si de ceruire tocmai pentru a fi cat mai rezistente la apa sau tot ce tine de ea.

Acestea sunt principalele caracteristici ale unui rucsac din piele: rezistenta la apa, la ploi abundente, si rezistenta la lumina puternica a razelor solare.

Acum ca am clarificat de ce sunt gresite aceste conceptii despre rucsacurile din piele, trebuie sa stii ca se potrivesc la orice tinuta, pentru ca sunt si versatile, dar si extrem de practice, iar modele sunt din cele mai diverse. Vino la noi in magazin si vei vedea ca rucsacurile sunt o alegere inteligenta!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde