Press "Enter" to skip to content

Cum se naste o geanta de dama brodata cu motive traditionale romanesti?

Totul a pornit ca o idee, dar pana la urma nu toate lucrurile incep asa? De fapt asa a inceput si magazinul nostru online, ca o idee, nimic mai mult. Incet, incet, a crescut. Cred ca si ideea aceasta cu gentuta despre care o sa va vorbesc a fost tot asa, o zumzareala ce ne-a trecut prin cap si am zis hai sa vedem ce iese!!

Deci unde brodam pielea?

Deci! Admiram de ceva vreme gentile de dama brodate, de mana sau la masina, dar noi…ei bine, nu aveam asa ceva. Asa ca ne-am pus problema…ce-ar fi daca?! Intamplarea face ca in apropierea noastra sa se afle Stefan (de la DecotexStyle.ro), firma lui ofera servicii de broderie la comanda cu utilaje specializate, in mod automatizat. L-am intrebat daca a brodat pe piele pana acum. Nu! Ei bine, asta nu l-a oprit sa incerce! Si, de altfel, nici pe noi! Super!

Geanta, echipa, pielea si planul de bataie

Bun, hai sa alegem o gentuta! La atelier am adunat „specialistii”, adica pe colegii nostri care fac la propriu gentile si am ales, de comun acord geanta de umar Donna, una din cele mai indragite gentute din magazin, care, datorita capacului drept, oferea o suprafata excelenta pentru testarea ideii. Unde mai pui ca, fiind capacul dublat, spatele broderiei era acoperit!

Dintre multele motive traditionale ce pot fi brodate pe gentuta noastra…

Cristina ne-a dat un capac pentru poseta, croit, taiat, dar nu finisat, sa ne jucam cu el. Fuga la Stefan! Nu era Stefan, era sotia, dar Stefan lasase instructiuni clare! Bun, excelent! Si eu am venit cu intariri: fetita mea, Alesia, sa mai avem o pereche de ochi care sa se bucure de procesul in sine! Am ales motivul traditional impreuna, dupa lungi cautari si am dat startul! Am ales un motiv traditional romanesc, ni s-a parut ca da mai bine pentru o prima incercare, la urmatoarele putem incerca si altceva, de fapt putem incerca aproape orice!

Si colaborarea intre „departamentele de creatie” a inceput!

Nu s-a putut realiza broderia in acel moment, asa ca a ramas sa ne auzim pe Whatsapp mai tarziu! Si au inceput sa vina poze si mesaje despre cum decurge procesul! Si procesul a decurs bine!!

Cum brodezi o geanta de piele cu o masina automata de brodat

Cum brodezi o geanta de piele cu o masina automata de brodat

Gentuta noastra cu broderie a fost gata, ma rog, capacul, l-am plimbat vreo 2 zile prin masina pana am ajuns la atelier cand, intr-un sfarsit, geanta a capatat forma. Alte poze, de la atelier de data asta, gentuta este gata, vino sa o iei!!

Geanta realizata personalizat in atelier cu broderie traditionala romaneasca

Uimire si bucurie, arata excelent! Fuga cu gentuta in studio, poze si sus pe site!

Rezultatul este extraordinar, geanta noastra brodata arata deosebit! Este prima incercare, reusita, ceea ce ne bucura, iar in continuare vom adauga alte modele cu alte broderii, poate si un rucsac de dama cu o broderie traditionala romaneasca, cine stie, ne gandim la Robbie, pentru ca, la fel ca Donna, ne ofera o suprafata dreapta unde putem broda! Sa vedem…

In acest moment, geanta este disponibila aici.

Ce spui, iti comanzi si tu una?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde