Press "Enter" to skip to content

Ce genti Michael Kors mi-au atras atentia si cat costa ele

Inca de cand am intrat in lumea asta minunata a modei, a posetelor de dama, a minunatiilor de piele, am fost atrasa de minunatele genti create de Michael Kors!!! Wow, realitatea e ca nici macar nu ai avea cum sa le ignori, nu? Cum ai putea sa ignori un monstru in ale creatiei sau realizarile sale?

Prima data am luat contact cu o geanta de dama Michael Kors in Belgia, am ajuns acolo pentru o colaborare, acum cativa ani si intr-un magazin de fite, asa mi s-a parut mie atunci, am dat de ea. Sa mai zic odata: am dat de EA, poseta, bucuria ochilor! O geanta de piele Michael Kors! Realitatea e ca atunci nici nu auzisem de el, asa eram de…hmm, ma scuzati, nepriceputa! Dar forma si perfectiunea liniilor, pasiunea creatiei, totul mi-a atras atentia! Ca sa nu mai zic de pret…Dar, in fine, trecem peste asta!

Mi-a ramas la suflet si cand am ajuns in Romania am inceput sa ma documentez un pic, am inceput sa caut despre el, cine e, ce a facut in viata asta a lui, de cand creeaza, cine l-a invatat etc. Am dat si de siteul lui, pe atunci nu era chiar ca astazi, era un site mai subtirel, dar un site cu un logo care te tinea acolo, un logo cat semnatura unui gigant! Un logo unic, logoul unui creator! Pfui, poti spune ca m-a prins subiectul, nu-i asa?

Michael Kors la prezentarea colectiei

Ei bine, cum spuneam, am cautat pe Wikipedia, am cautat pe Google, am dat si de cele mai scumpe genti Michael Kors, poate am sa povestesc si eu de ele, pana una alta dau aici de exemplu geanta Casey Python, la numai 2495 de dolari, asa, cam cat salariul mediu in Romania…hmm…nu e in Romania? Ei, lasati, haideti sa ne uitam mai departe la posete!!! Trecem peste!

Geanta Michael Kors Casey Python, la 2495 de dolari

Geanta arata cam ca mai sus, o adevarata bijuterie, o revelatie!

Adevarul e ca la numai 2495 de dolari nici nu e scumpa, cel putin daca ne uitam la alte genti de dama create de designerul nostru, cum ar fi, de exemplu, Joni Python Fringe clutch, la 2695 de dolari. Adica cea de mai jos:

Una din cele mai scumpe genti de dama Michael Kors, Joni Python Fringe Clutch, la 2695 dolari

Bine, bine, dar care este cea mai scumpa geanta Michael Kors?

Cea mai scumpa geanta Michael Kors pe care o cunosc eu, adica asa cum am gasit-o in inregistrarile de pe net, colectii de designer etc, este, ei bine (sunet de tobe) …Julie Nile Crocodile Large Bag la numai….13000 de dolari! Adica, da, asa, cam cat o masina! Cat un Peugeot, un Renault sau de ce nu, un Volkswagen la mana a doua!

Cea mai scumpa geanta Michael Kors, Julie Nile Crocodile Large Bag 13000 de dolari

Deci cam asa…

Una peste alta, cam despre asta este vorba, despre creatii deosebite, despre posete cum nu am mai vazut, despre un designer deosebit, cu o personalitate aparte si de atitudine! Nu cumperi o minunatie de-asta pentru bani, poate doar daca esti snob, desi nu cred ca despre asta vorbim. Cumperi o geanta de designer, in special una cu simbolul MK atasat de ea pentru bucurie, pentru ceea ce reprezinta si pentru unicitatea stilului, pentru ca ai inteles ca ceea ce primesti este ceva unic, ceva ce nimeni altcineva din lumea asta nu iti poate oferi!

Cam asa…

Pana una alta, noi, pe Alesa. ro nu vindem bucuriile acestea, noi cream sub semnatura proprie sau a colaboratorilor nostri o minunata colectie de genti de dama, dar si barbatesti, colectii pe care va invitam sa le vizionati aici pe site si sa ne dati feedback sau…hmmm…comenzi pe care ne vom stradui sa le onoram cu bucurie si cu promptitudine!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde