Press "Enter" to skip to content

Rucsac de dama mare, din piele naturala gri

Avem o multime de rucsacuri de dama, de la unele mici si delicate, la rucsacuri mari, pregatite pentru a cara, ei bine, tot ce ai tu nevoie, de la farduri si portofel, la televizor, caietele studentesti, masa, masina si copiii. Cam asa. Unul din aceste rucsacuri mari este Times, un rucsac foarte popular, indiferent de culoare. Pe site, Times este prezent in cateva ipostaze, dar aici, in blog, ne-am decis sa aratam mai multe realizari care nu au mai intrat in magazin, pana la urma este greu sa aratam toate realizarile in magazin, mai ales ca pielea vine si pleaca, iar de multe ori o piele deosebita se poate epuiza repede.

Hai sa vedem cateva imagini cu Times pe un gri deosebit. Deci:

Un rucsac mare potrivit pentru inceperea anului scolar Rucsac de dama din piele gri, de dimensiuni mari Rucsacul Times realizat pe comanda pe gri Rucsacul din piele gri cu fermoar, mare Detaliu de inchidere pentru rucsacurile Times Cauti un rucsac mare din piele pentru facultate?

Vrei sa comanzi un rucsac Times? Vezi pagina dedicata in site, comanda unul si spune-ne ce piele doresti. Sau ne spui prin intermediul chatului din lateralul acestei pagini.

Te asteptam cu bucurie, il dam in lucru si in cateva zile…e la tine!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde