Press "Enter" to skip to content

…si alte genti de dama deosebite create saptamana aceasta

Una din cele mai mari bucurii ale noastre este aceea ca, impreuna cu minunatele genti de dama si rucsacuri din piele naturala Alesa.ro(bineinteles), sa livram bucurie clientelor noastre! Serios nu glumim! Bucuria porneste in primul rand de la noi, adica, serios, ia ganditi-va ca fiecare geanta pe care o realizam este si pentru noi o surpriza, pentru ca, nu-i asa, sunt multe variabile in jos.

Prima data geanta in sine, modelul. Sa presupunem ca o clienta alege geanta de umar Siri, un model casual, cu buzunare, practic si elegant. De altfel este cea mai vanduta geanta din magazinul nostru, nu trebuie sa va mai spunem asta, cred ca stiti deja. Apoi, clienta alege culoarea dorita si aici incepe nebunia (la modul frumos). Daca nu alege o culoare clasica, precum negrul, ii trimitem clientei optiuni, poze reale din atelier pe nuanta dorita si ii facem recomandari clientei cu privire la combinatii, adica, altfel spus, alegem impreuna.

In pozele de mai sus puteti vedea chiar si o mica diferenta frumoasa, anume cusaturile, albe la una, negre la cealalta! Este un detaliu interesant pe care clientele il aleg la Siri, spre deosebire de alte posete. De fapt se pot alege cusaturile la orice poseta, dar la Siri chiar se aleg, pentru ca, din intamplare, cand am fotografiat poseta pentru a o pune pe site, am fotografiat una cu cusaturi albe. Nici nu am realizat atunci, pana ne-a intrebat o clienta si de atunci oferim ca optiune culoarea cusaturilor!

Tot asa am realizat si poseta de umar Olga, din piele neagra, cu capac croco negru si cu accesorii argintii, adica cea de mai jos:

Am realizat poseta Olga dupa ce am discutat indelung cu clienta noastra pe WhatsApp, am discutat pielea si accesoriile. Clienta a fi putut alege de exemplu o blanita neagra pentru capac si Olga ar fi fost o minunata poseta cu blanita cum rar mai vezi. Dar, in cazul de fata, alegerea a fost croco negru, iar accesoriile argintii. Puteau fi, de asemenea aurii.

Dupa receptionarea posetei, clienta ne-a contactat pe WhatsApp:

Am primit geanta! Mulțumesc mult! Este superba si potrivita! (nota: clienta nu este foarte inalta si avea rezerve cu privire la cat de mare e poseta)

Am livrat si Robbie, nu putea sa lipseasca Martie din post, adica Robbie, minunatul, excelentul rucsac de piele Robbie este un campion al vanzarilor. L-am livrat pe un minunat gri metalic, cu o piele texturata frumoasa si eleganta. Adica, uite, cam asa:

Va dati seama ca saptamana a fost lunga dar cam atat va aratam azi, pentru toate gentile de dama minunate de la noi din magazin, stati aproape, urmariti-ne aici, pe pagina de Facebook Alesa.ro sau pe mail, pentru ca promitem sa va aratam cele mai frumoase genti si rucsacuri de dama, toate din piele naturala!

Asa, ca de obicei 😉

…si pana una alta, spor la shopping!

Atat! Va pup!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde