Press "Enter" to skip to content

Posete mici, posete mari, toate minunate

Poate vedeta acestei perioade a fost, in mod neasteptat, geanta de umar Kalinda, realizata pe o minunata piele cu baza nude, cu picatele argintii. A fost ceva neasteptat, o aparitie, o poseta care a atras privirile, a generat comentarii, intrebari si in final comenzi. Asa ca…

Geanta de umar Karina, din piele nude, cu picatele argintii

Rucsacuri, posete si portofele inflorate

Am creat posete asortate, din aceeasi piele, care sa mearga spre aceeasi clienta, fericita sa primeasca ceva cum rar gasesti! Adica, uite, asa:

Poseta eleganta Magda din piele tip sarpe

Pornind de la o poseta prezentata in magazin si alegand pielea, am aajuns la aceasta frumoasa realizare care a plecat spre clienta.

Poseta Summer pe bleumarin cu manere bordo

Am mai realizat-o asa, o cunoasteti, cred, asa ca nu va fi o surpriza, dar va fi o bucurie vizuala. Ia uitati aici!

Acum cateva zile va aratam poze cu pielea noua din depozit, acum va aratam si ce am facut din acea piele, sa vedeti ce bucurii si nebunii am creat. Uite, de exemplu poseta Perla, care pe site este fotografiata pe un crem uni, aici am realizat-o pe pielea croco cu floare neagra.

Poseta de umar Perla, pe crem croco cu floare neagra

…asta dupa ce o clienta a vazut poseta Perla pe uni si poza cu pielea si a cerut sa le combine…

Geanta de mana bleumarin Megara

O geanta eleganta, cu o forma frumoasa, sobra, care atrage privirile prin simplitatea formelor ei. A plecat spre clienta, identic foto.

Mera, poseta eleganta, realizata din croco crem cu floare aurie

Ca si Perla de mai devreme, Mera este o poseta realizata pe pielea prezentata acum cateva zile, cea cu baza crem si floare, in cazul acesta, aurie. Ia uitati ce frumoasa este!!!

Poseta Summer in piele multicolora

Ati mai vazut-o asa? Cred ca nu, asa e?

Dupa cum vedeti, nu am stat degeaba! Ba mai mult, ne-am jucat mult si frumos! Asa ca…intrati repede in magazin si vedeti ce alte jucarii mai gasiti!!! Serios, abia asteptam sa ne jucam cu ele si sa le realizam pe culoarea dorita de tine!

Spor!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde