Press "Enter" to skip to content

Cercurile hipnotice 2, posete mustar si cadouri de Paste!

Numai maine nu e Pastele si noi lucram de zor sa trimitem cadouri, bucurii la cutie! Comenzile de zilele acestea au fost despre caduri, serios. O poseta pentru clienta si una pentru o prietena, pentru mama, pentru fiica, un portofel din piele, o poseta minunata…

Ca de exemplu…

Poseta super eleganta Mera din piele neagra cu cercuri cupru

Mera este super eleganta indiferent de pielea pe care o realizam, dar ca aici parca nu a fost niciodata. Pai doar uitati-va!

…si are si pui, dupa cum vedeti, un pui mic, portofel din piele asortata!

Poseta de brat Lani din piele mustar, o revelatie vizuala

Lani este impecabila. De la pielea folosita la aspectul general, de la dimensiuni la atractia inexplicabila, ce sa mai zicem decat…click pe poza sa vedeti mai multe detalii!!!

Poseta eleganta din lac negru Malena

Ati vazut-o si pe alb, in versiunea Arlequin, adica jumatate alba jumatate neagra, acum o admiram impreuna pe un minunat negru!

Poseta argintie de umar Sena

Pe Sena ati vazut-o zilele trecute pe auriu si pe un argintiu cu patratele de oglinda, aici v-o prezentam pe un alt tip de piele argintie, minunata, cu un aspect diferit. Indiferent cum am realiza-o, tot frumoasa iese…

Poseta Summer pe coniac cu cercuri hipnotice?! Wow

Si daca tot nu stii ce cadouri sa faci de Paste, uite un cadou de efect: un portofel din piele: Luna pe piele morcov!!!

In concluzie…haideti pe site sa vedeti cele mai recente nebunii din piele!!! Noi va stam cu drag la dispozitie pentru comenzi, informatii, zambete si bucurie livrata la cutie! 😉 Din piele, neaparat!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde