Press "Enter" to skip to content

Despre posete care se asorteaza cu orice, rucsacuri din piele croco, dar nu numai!

Salutare!

Nici zilele acestea nu am stat degeaba! Cum am fi putut, nu-i asa? Ne-am jucat cu posete colorate, posete minunate, cu posete elegante si cu o multime de nebunii, bineinteles, din piele. asa, ca cele de mai jos:

Poseta multicolora Maia, cu benzi verticale sau…poseta care se asorteaza cu orice

Maia este o poseta deosebit de versatila si, datorita benzilor verticale, poate fi asortata cu aproape orice. Aici avem o poseta cu baza grena-bordo, peste care clienta a dorit alb, gri si ceva sa coloreze, am pus un pic de rosu. Gandeste-te la ce culori porti de obicei, punem benzile si gata, ai o poseta multifunctionala! Uite, ca mai jos!

…pe Maia ati mai vazut-o si asa, ca mai jos! Ce frumos arata…

Geanta de umar casual, cu buzunare, Siri pe ciclamen

Siri este deja o vedeta, binecunoscuta, ultrapopulara chiar, o adevarata vedeta. Aici clienta noastra a dorit-o pe culoarea din poza. Asa, sa strige PRIMAVARA! Sa strige veselie, viata, energie, bucurie! Si ce a iesit puteti chiar voi admira!

Poseta plic Miranda, aici pe alb cu limba albastra

Foarte frumoasa, o adevarata diva, daca ne gandim si iti va transmite si tie din prestanta ei! Pornind de la o poseta cu capac negru, clientul a dorit pentru doamna sa draga, drept cadou, o poseta alba, dar cu capac/limba pe albastru. Iesit, pozat, trimis, livram fericire!

Gentuta de umar Sanziana, aici pe negru

Sanziana este prezenta pe site doar pe o combinatie nebuna de culori, pe o piele multicolora, poseta de fata inca nu e adaugata in magazin, dar voi puteti sa o comandati din magazin, specificand culoarea dorita: negru. Sau…albastru? Galben? In fine, cum doriti voi!

Rucsacul din piele croco, pe negru, Times

Din nou neadaugat pe site (hmm, cred ca ar trebui sa ne gasim un pic de timp) dar atat de frumos… Times, pe care l-ati vazut pe multe culori, aici pe o minunata piele neagra croco.

Gata! Cam atat pentru astazi, va lasam sa admirati aceste minunate posete, iar pentru mai multe, va asteptam pe www.alesa.ro si pe pagina noastra de Facebook!

O zi excelenta va dorim si…revenim!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde