Press "Enter" to skip to content

Genti de dama cu vino incoace

Ce mai incoace incolo, va aratam cate ceva din multele genti de dama realizate pe comanda zilele acestea, poate ceva va face cu ochiul. Direct din atelier, prin intermediul telefonului mobil, catre voi.

Direct, fara complicatii, iata…

Geanta de dama Galla pe piele bleu

Geanta Galla este deja o veterana a siteului nostru, nu cred sa fie clienta sa nu o cunoasca, am realizat-o pe atatea culori…

Geanta de dama mov-violeta Lani

Si pe Lani o cunosteti, o avem pe site prezentata si pe mustar si pe argintiu si pe maro croco, adevarul ca aproape orice piele o prinde. Ei bine, iat-o…asa!

Geanta verde inchis Lani, din piele croco

Am mai vazut genti verde inchis aici, am vazut-o si pe Carla, am vazut-o pe Freia, recent, precum si pe multe altele, dar pe Lani mai putin. Ei bine, iat-o aici!

Poseta de umar din piele rosie Kim

Ati vazut-o pe Kim, poseta de umar cu lant metalic, aici realizata dintr-o minunata piele rosie.

Geanta de dama roz din solzi, Mera

Mera a luat atatea forme ca nu stiu cum sa o mai prezentam incat sa nu o cunoasteti. De data aceasta, cea de aici este prezentata si in site, aici, pentru ca a apucat sa treaca pe la studio.

Borseta de barbati bleumarin din piele, Luke

Pe Luke, borseta de incheietura pentru barbati ati vazut-o pe negru, dar aici am realizat-o si pe bleumarin, asa ca o prezentam aici.

In concluzie nu am stat degeaba. Am facut multe genti frumoase, toate din piele si va vom mai prezenta aici cand avem ocazia, o parte din ele. Pana una alta, inapoi la munca noi, pentru ca ne striga clientele sa le trimitem posetele! Iar voi, haideti in magazin sa vedeti toate modelele!

Va pupam!!!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde