Press "Enter" to skip to content

Multumesc pentru frumosul rucsac confectionat de dvs! Este exact cum il visam! Sunteti exceptionali!

Zilele acestea au fost cu munca si cu mai putine poze. Am facut genti de dama, rucsacuri din piele minunate pe care, ei bine, nu am apucat sa le fotografiem in studio, pe unele din ele le-am fotografiat cu telefonul la lumina, doar, doar sa ti le aratam. Dar la studio…poate data viitoare.

Asadar…

Rucsac de dama Rino din piele galbena cu rosu

Rucsacul Rino este minunat, pur si simplu, il cunoasteti deja de pe site, dar intr-o versiune, ei bine, asa, mai sobra, pe maro. Aici il prezentam pe un galben cu rosu, ceva deosebit. Pielea este cu adevarat interesanta, este ceea ce se numeste o piele cu doua fete, o fata galbena, o fata rosie. Cu siguranta sare in ochi, asa e?

Rucsacul de dama auriu rose cu solzi, Mozaic

Deo sebit de frumos, cienta a comandat un rucsac de dama auriu si a dorit sa aleaga pielea din cea disponibila, i-am trimis poze, a ales aceasta piele. Ce ne-a comunicat dupa ce l-a primit?

…asa suna o zi minunata! Ne bucuram sa avem astfel de clienti alaturi de noi!

Geanta de dama din piele maro cu manere bej, Mera

Mera, o poseta deosebit de populara, a imbracat aici o haina frumoasa, de toamna. Manerele le-a pastrat pe bej. Ce spui, e frumoasa, asa e? Poseta o gasiti in magazin aici, iar mai jos o prezentam fotografiata direct la atelier. Mera a si ajuns in studio, trebuie sa marturisim, asa ca in site o sa vedeti poze frumoase, nu doar cu telefonul!

…si tot geanta de dama Mera pe maro mai deschis, cu manere in nuanta

Aceeasi poseta, o combinatie de piele usor diferita. Aceeasi Merie cu alta palarie 😉 In atelier avem doua nuante de piele cu aceeasi textura, una un pic mai deschisa. Adica uite asa…

In stanga este pielea de la poseta Mera de mai sus, in dreapta este pielea folosita la realizarea posetei Mera de mai jos. Ce avem la mijloc? Ei bine, poate pielea pentru o viitoare poseta Mera. Cine stie?

Geanta de umar mare, Miri, French Collection

French Collection vine de la combinatia inedita de piele, alb, albastru si rosu, in diferite shadeuri. Asa e Miri din imaginile de mai jos, pe care, de altfel, o gasiti pe site aici.

Si o alta poseta Mera, de data aceasta pe albastru sclipitor combinat cu bleumarin

O adevarata aparitie, nelistata pe site pentru ca pielea albastra nu mai este, s-a dus, dar avem alte nuante, sute, sute am zis…

Ce ne-a transmis clienta pe WhatsApp ulterior primirii posetei?

Am primit coletul este ff frumoasă și combinatia este grozava!

Rucsacul de dama rosu-roz din piele, Mozaic

Il stiti pe Mozaic, l-ati mai vazut pe diverse culori, acum il regasiti pe site identic poza. Din studio, a ajuns si acolo 🙂

…realitatea e ca zi de zi facem multe nebunii din piele, multe posete minunate care aduc zambetul pe fata doamnelor care le primesc. Zi de zi, dar din pacate nu zi de zi avem timp sa facem poze. Din cand in cand, reusim, iar din ce reusim, o parte doar, ajunge aici….

Stati aproape si…haideti sa vedeti mai multe modele in site!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde