Press "Enter" to skip to content

Ne-am intors cu posete noi!!!

Si abia acum apucam sa scriem despre ele…

Dupa un mic concediu al colegelor de la atelier, in timpul caruia, dupa cum stiti, ne-am bucurat impreuna de o promotie cu livrare intarziata, am revenit. Bine, nu am revenit astazi, dar abia acum apucam sa scriem, pentru ca, nu-i asa, am trebuit sa si realizam ce am promis in timpul promotiei. Adica, mai simplus spus, sa realizam posetele comandate de voi.

Haideti, asadar, sa aruncam si o privire la ce am facut…

Geata de dama verde inchis cu negru, mare, frumoasa, practica, pe numele ei Carla

Carla este o geanta de dama de umar, mare, pe care ati mai vazut-o aici pe argintiu, negru, coniac, dar aici este altfel. Este asa, creativa, as zice…O geanta de dama verde inchis, o geanta mare si frumoasa!

Geanta mare de umar Flavia, combinatie albastru cu flori aurii pe bleu

Geanta eleganta maro croco, din piele lacuita, Lani

O cunoasteti si ati vazut-o de mai multe ori, este Lani, poseta atat de populara la noi in magazin. Fie ca ati vazut-o pe mustar, pe negru, pe bleumarin, verde, argintiu, este pur si simplu minunata. Aici, pe maro…

Maia, poseta de umar multicolora, cu benzi verticale

Ati vazut-o pe portocaliu, pe rosu, pe negru, ati vazut-o pe mustar, dar aici arata cu adevarat altfel. Ia uitati ce frumoasa e…

Geanta de dama Malena, din sarpe albastru-bleumarin

Ati vazut-o pe galben, alb, begru, in versiunea Arlequin, dar asa inca nu ati vazut-o. O geanta romaneasca realizata dintr-o piele minunata. Asta este Malena. O poseta de portofoliu. Daca nu ai una, profita acum si tu si asigura-ti una, atata timp cat gasim pielea!

Rucsacul de dama din piele multicolora colturi de oglinda

Ce am putea spune despre acest minunat rucsac de dama multicolor, poate doar ca este fenomenal?! Chiar este, arunca doar o privire!

Geanta de dama din piele cu buline albastre, Summer

Summer, eterna Summer, aici pe buline albastre. Partea frumoasa este ca avem si buline rosii, verzi, galben-aurii si multicolore oglinda. Sa tot comanzi…

Geanta verde inchis din piele, de forma tubulara, Freia

Geanta Freia, cea pe care ati vazut-o si pe pielea cu flori aurii inainte de concediu, aici pe un minunat verde inchis, o geanta cum alta nu-i, asa e?

Geanta rucsac alba din piele, Tania

Alb arctic, o geanta rucsac romaneasca, o poseta minunata. Asa, ca in poza.

…sau pe gri deschis?

…sau pe verde turquoise?

In concluzie, nu am stat degeaba. Si nici nu am apucat sa facem poze, v-am zis, abia am reusit sa scriem aceste cateva cuvinte aici si sa punem cateva imagini cu posetele realizate. Abia, abia. Sa ne tragem sufletul putin si…mai punem.

Haideti pe site sa vedeti si voi cu ochii vostri!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde