Press "Enter" to skip to content

Genti scoase la soare si nu numai :-)

Si de data aceasta revenim cu poze din livrarile de zilele acestea, unele de la soare, pentru ca nu au ajuns in studio. Asta este, vedeti cum arata poseta in conditii reale de „stres solar”. Adica asa, ca atunci cand iesiti in oras!! 🙂

Deci…

Poseta Sena din pudra rose-aurie

Cunoasteti poseta Sena, ati vazut-o pe auriu, pe argintiu, pe negru, pe rosu. Puteti sa o admirati pe site, dupa cum stiti deja. Ei bine, aici este pe un auriu deosebit, un auriu rose cu textura tip pudra. Minunata!

Poseta de umar Kalinda pe piele cacao cu lapte

Si pe ea ati admirat-o de-a lungul timpului pe tot felul de culori, dar aici va propunem o versiune frumoasa, pe o culoare linistita, ceva delicat si discret.

Geanta visinie Flavia

O alta nebunie din piele, Flavia, aici in combinatie cu o piele minunata velur cu textura croco.

Geanta de umar Lena, mica, frumoasa

A plecat si Lena. Din stoc cu discount, stiti, inca avem discountul de 25% la stoc. Nu ne-am hotarat cat mai tinem oferta, asa ca e bine sa aruncati o privire. Multe genti au plecat deja, mai avem, dar zic doar, aruncati o privire la stoc!

Geanta din piele inflorata gri cu negru, Milana

Din nou o vedeta, da, Milana, de la negru lacuit la rosu, argintiu, o nebunie. Dar ca aici sigur nu ati mai vazut-o! Va garantez!

Si Lora, din aceeasi piele

Si daca tot am admirat Milana, sa admiram si Lora, din aceeasi piele minunata, flori gri argintii pe negru. Pe site o puteti gasi aici.

Si poseta crossbody Bree a plecat intr-o forma inedita

Adica buline aurii pe nude. Uite asa. Iar pe site o gasiti aici.

Acestea fiind spuse si multe altele fiind…expediate, va invitam sa aruncati o privire in magazin, sa gasiti poseta dorita si sa ne comunicati culoarea. E atat de simplu! De restul ne ocupam noi!

Succes!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde