Press "Enter" to skip to content

Piele nabuc, nubuc sau…nubuck

Ce este pielea nabuc si la ce foloseste ea?

Probabil ca ati auzit despre piele nabuc, foarte probabil in relatie cu pantofii, unde este des folosita, in legatorii pentru coperti de carti si, bineinteles, la gentile de dama unde are, de asemenea, mare succes.

Deci ce este pielea nabuc?

Pielea nabuc este o imitiate a pielii de antilopa obtinuta din piele naturala de bovina. Scurt si fara prea mari complicatii, este o piele placuta la atingere si deseori confundata cu pielea intoarsa datorita texturii oarecum asemanatoare.

Textura deosebita a pielii se obtine in urma unui intreg proces (simplificat in explicatia noastra de aici, de dragul intelegerii) prin lustruire cu un smirgher foarte fin.

Culoarea pielii nabuc (nubuck) este de obicei deschisa, alb, nude etc, iar textura velurata, fina, catifelata.

Cum se curata pielea tip nabuc?

Pielea nabuc se curata cu ajutorul unei perii care curata si aranjeaza porii, indeparteaza praful, aducand din nou aspectul placut si catifelat. Se poate folosi, de asemenea, din comert, un spray de curatare specific pentru curatarea acestui tip de piele.

In magazinul nostru gasiti multe posete din piele nabuc, precum ar fi poseta Glena de aici, iar altele pot fi realizate cel putin cu acelasi succes pe acest minunat tip de piele.

In concluzie, daca nu aveti in garderoba posete, pantofi sau …coperti de carte din piele nabuc, acum e momentul.

Noi va oferim posetele. Cu copertile de carte…mai vedem!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde