Press "Enter" to skip to content

Cateva posete pentru o toamna 2019 deosebita. Asa, ca tine!

Asta cu posete pentru toamna pare asa, ca gata, vi le-am aratat si le-am epuizat, altele nu mai avem! Am inchis lista!

Ei, na!

Avem o gramada de posete, iar posibilitatea de a le combina pe culorile dorite face ca la tine sa ajunga o poseta efectiv unicat. Gandeste-te ca alegi un model dintr-o piele aleasa de tine, pe o anumita nuanta, cu manere sau capat pe alta nuanta. Piele care, asa cum stii, sta in atelier cateodata doar cateva zile si se epuizeaza. Deci? Posete unincat, ce spuneam!

Uite cateva mai jos, unele trimise, altele care stau sa plece spre cliente!

Poseta eleganta din piele cu flori mari, Patricia

Pe Patricia ati vazut-o in atatea nuante incat greu sa ne mai surprinda ceva. Oare?

Poseta de mai sus nu este publicata pe site, nu a ajuns in studio, asa incat o gasiti pe site aici in alta forma, dar stiti deja povestea: o comandati si apoi discutam culoarea.

Monidora, poseta plic din velur grena cu stelute

V-am aratat pielea de mai multe ori dar inca nu ati vazut o poseta realizata din aceasta piele, incat sa va dati seama cum arata. Ei bine, ta-daaaa!!! Iata poseta! Acum stii ce plic sa iei la urmatorul eveniment, da?

Plic elegant auriu Olivia

Pai daca am inceput sa ne uitam la plicuri, sa ne uitam si la Olivia, plic pe care l-ati vazut de mai multe ori, in diverse forme si culori. Capacul asimetric il face de neuitat, iar pielea, ah, pielea…e aurie, deosebita, o piele pe care o numim aici smirghel, pentru ca da impresia de asperitati. Da doar impresia pentru ca este deosebit de fina la atingere!

Geanina, poseta de umar cu stelute

Nu grena de data aceasta, dar minunate. Florile sunt argintii, peste o piele greu de descris in culori. Poate un fel de gri, as spune, asa e? Vedeti detalii despre modelul Geanina pe site.

…sau daca doriti pe auriu, aceeasi poseta Geanina minunata, de mai sus, prezentata in alta forma!

…si tot pe pielea aurie, un plic minunat, Velma

Velma vine de la V-ul de pe capac. Este o bucurie vizuala, este un magnet de priviri! Atat datorita tipului de piele, cat si formei. Si V-ului, da…

…mai devreme admiram plicul Olivia pe piele smirghel aurie, acum sa ne uitam putin si la Velma. Minunata, asa e?

Poseta Malena pe piele neagra sidefata

Pielea sidefata a facut furori zilele acestea. Ati vazut-o pe verde, apoi pe grena-liliachiu, acum pe negru. Iar Malena este binecunoscuta, asa e?

Poseta eleganta Lani din piele neagra cu flori in relief

Ei, asa nu ati mai vazut-o pe Lani, asa e? Aveti ocazia acum sa o admirati! Pe site nu e inca publicata asa ca…o comandati repede aici!

Rucsac turquoise din piele Chloe

A plecat catre clienta, sa aduca bucurie! E publicat pe site aici si poate pleca si spre tine!

Mai avem posete de adaugat, pentru ca de trimis am tot trimis, unele stau aici langa noi, gata sa intre in studio, dar pur si simplu nu mai am rabdare sa apas SEND!!! Send, deci!

Revenim in curand cu alte posete minunate! Cum ar fi, de exemplu, un plic alb cu capac croco, ceva fin, sau o poseta Sena cu buline care bat in kaki!

O nebunie!

PS: Hai in magazin sa alegem impreuna poseta si sa vedem pe ce piele ti-ar placea!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde