Press "Enter" to skip to content

Din depozit furate: poze cu posetele de toamna!

Am facut poze cu telefonul cu posetele in depozit, inainte sa plece spre cliente. Ce a iesit? Vedeti mai jos!

Poseta eleganta din piele croco bordo, Galla

Galla. Nu e zi sa u discutam de Galla. Este minunata, iar cand ne jucam cu combinatiile, ei bine, este de neegalat. Aici o vedem pe un minunat bordo, asa cum sigur ti-ai dori sa ai una! Modelul (nu realizarea de aici) il gasesti pe site, dar stii deja, comanzi si ne spui dupa ce culoare doresti.

…si daca tot am vazut-o pe bordo, hai sa o admiram pe Galla si pe un sarpe verde minunat! Asa, ca mai jos:

De notat este faptul ca pielea este mata, nu lucioasa, o piele minunata care duce la o poseta minunata, uite asa, ca mai sus. Am prezentat pe site si un rucsac pe verdele acesta acum ceva vreme, remember? Robbie, binecunoscutul Robbie!

Geanta de dama de umar Doina, pe picatele albastre! Chiar turquoise, am zice

Pe Doina nu ati mai vazut-o, asa ca punem tobele sa bata….ta-da-da…Doina! Poseta mare din piele, minunata, deosebita, ia uite ce frumoasa e. Nu te obosi sa o cauti pe site, nu am apucat sa o prezentam acolo. Realitatea este ca in ultima vreme ne-am jucat mai mult aici pe blog si pe Facebook, mai putin in magazin, asa ca atunci cand vom publica noutatile, ne vom bucura impreuna de noutati minunate!

Rucsacul negru din velur, Chic

Chic. Un rucsac de dama negru, elegant, realizat aici din velur. Spatele este realizat din piele rezistenta la purtare, pentru a asigura trainicie produsului.

Geanta de umar rosie, Samira

De la negru sa trecem la rosu. Un rosu frumos, care atrage privirile, cu siguranta. Un rosu carmin, am putea spune, pentru o poseta fluida, Samira, una din cele mai dorite modele de pe site.

Poseta eleganta cu fluturi, Reia

Reia este eleganta mereu, poate sa mearga si pana la paine, nu pleaca fara sa ia cu ea aerul acesta rafinat si plin de eleganta. Aici a imbracat pe ea fluturi frumosi…

…sau pe negru! Dar ce negru! Admirati, va rog, pielea de pe capac, piele sidefata cu canale, nebunia momentului, pielea pe care ati admirat-o aici in ultimele saptamani si pe verde, grena, auriu, argintiu. Ceva deosebit!

Si cam atat pentru moment, mai multe modele pe site! Noi mai avem poze din depozit, o multime chiar, dar ar insemna sa o tinem asa pana dimineata, asa ca pregatim un alt mail pentru data viitoare.

Asa ca, pana atunci, va dorim spor la cumparaturi si o zi excelenta in continuare!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde