Press "Enter" to skip to content

Ce posete cucuiete am mai realizat? Hmm…

Sa te provocam, sa te bucuram, sa ne laudam!!! Nu neaparat in ordinea asta, da? 🙂

Realitatea este ca nu am mai publicat un articol despre posete de ceva timp, am fost ocupati, ce-i drept si cred, sincer ca a sosit momentul. Asa ca iata cu ce ne mai laudam…

Rucsacul de dama albastru satinat Sissie

Albastru sau nu, indiferent de culoare, rucsacul Sissie tot nou e, are vreo 1-2 de cand a intrat in colectie dar nu am apucat sa il prezentam pe larg. Asa ca admirati-l in continuare si comandati-l pe site aici. Este un rucsac de dama de dimensiune medie-mica, un rucsac usor si frumos, placut la atingere si practic la purtare. Doar ca nu asa de mare 😉

Poseta eleganta din piele neagra Clara

Clara este o poseta eleganta, cu un aer discret si serios, realizata dintr-o piele frumoasa, neagra in imaginile de fata, o poseta pe care poti sa o iei cu tine la birou oricand. O poti gasi pe site, identic poza, aici.

Poseta maro super eleganta, Patricia

Sa fie pielea aceasta maro cu picatele cea care confera aerul elegant posetei Patricia sau forma ei de picatura? Hmm… vezi detalii in site!

Poseta Sena din piele coniac, velur cu amprenta solzi tip sarpe. O nebunie!

Poseta Sena este binecunoscuta, stiu, am admirat-o pe o multime de culori, dar aici este …altfel. O piele frumoasa, velur, usor sidefata, ceva deosebit. Uite, vezi detalii aici!

Geanta de umar Kalinda, din piele neagra

O geanta medie-mare, cu un aspect ce ne aduce aminte de anii 80, o bucurie de poseta! A cui sa fie? Ah, da, o poti admira in magazin aici.

Geanta de umar Ilona, din piele verde

Verde, negru, galben, mov, nu mai conteaza, stii deja. Cea verde este deja aici, asa cum o puteti admira in site si poate pleca spre tine astazi!

Poseta eleganta aurie cu ape negre, Olena

Olena este o frumusete! Pielea din imagine este cu siguranta ceva deosebit! Uite, admir-o aici! Pe stoc avem si pe negru sidefat, identic poza. Doar ca pe negru!!! 🙂

Rucsac de dama mare, din piele maro, Times

Pe Times l-am vazut de multe ori in diverse culori. Acum il admiram pe maro, ca aici.

Poseta rosie super eleganta, din piele croco lacuita, Mera

Mera, din nou Mera, Mera, o bucurie, o nebunie!!! Uite, o vezi aici!

Ar mai fi lucruri de spus, dar ne intoarcem la munca, sa va putem trimite si mai multe posete colorate, inflorate, minunate!!!

Pana atunci…spor la cumparaturi!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde