Press "Enter" to skip to content

Ho!Ho!Ho! Posete reduse de Sarbatori!!?

Ho, ho, ho! Si LA MULTI ANI!

Da, posete romanesti cu reducere aici pe Alesa.ro pentru ca…sunt Sarbatorile de iarna, nu-i asa?! Ho, ho, ho!!!

…si da, atelierul este in concediu, bate un vant de liniste si pace pe la atelier, de nu iti inchipui! Nu gasesti picior de om pe acolo, toate colegele noastre sunt sub brad, sufla in vinul fiert si canta colinde!!!

Asa ca, acum poti profita de situatie si poti comanda online ORICE POSETA de pe siteul, nostru cu discount de Sarbatori, iar noi iti vom realiza comanda in Ianuarie, imediat ce ajungem la munca!

Nu-ti bate capul cu culoarea in acest moment, o vom alege impreuna la revenirea la atelier! Te suna noi cand revenim si alegem pielea impreuna.

Acum plaseaza doar comanda ca sa prinzi discountul si sa ai prioritate. De restul ne ocupam cand revenim la munca.

Pam, pam! E atat de simplu! Vezi mai jos si cateva „bucurii” de Sarbatori!

Poseta mov pruna cu flori 3D Lani

Wow! Lani asa cum nu ai mai vazut-o, aici pe un mov pruna, o culoare minunata! Piele era in atelier, deci…vezi detalii si pe site si…profita de oferta!

Poseta corai Malena

O minunata poseta romaneasca deosebit de populara realizata pe piele corai? Da, Malena, cea pe care ati vazut-o de atatea ori pe atatea culori! Uitati-o aici!

Ce a zis clienta cand a primit-o?

Buna ziua! E superba ca de obicei…Mulțumesc!

Giovana S

Ca de obicei inseamna ca…doamna are deja circa 10 posete de la noi, daca nu mai multe, motiv pentru care cunoaste foarte bine si calitatea posetelor noastre si frumusetea lor si…revine in mod frecvent cu comenzi, deci ii multumim din suflet si ne bucuram sa o avem in preajma!

Sanziana, gentuta mica, de umar, multicolora, cu albastru!!!

Pe Sanziana ati vazut-o din aceeasi piele dar realizata in combinatie cu rosu aici, dar acum o admiram impreuna si pe combinatie cu piele albastra! Tot frumoasa e, asa e? Hmm…greu sa ne hotaram care e mai frumoasa!!!

Geanta mare de umar din piele aurie cupru, Samira

Pe Samira am admirat-o pe site pe multe culori, chiar ca aici, in poza, dar pe argintiu! Dar asa ca mai jos…este exact ce trebuie, asa e?

Rucsacul din piele Rino, pe o piele minunata coniac-cupru

Da, a plecat spre clienta, cu scopul de a-i infrumuseta Sarbatorile si poate pleca si spre tine cu discount, in Ianuarie. Uite asa, ca in poza!

Rucsac de dama auriu Robbie

Robbie, eternul si minunatul Robbie! Aici pe auriu, o piele deosebit de fina si placuta la atingere! Pe Alesa.ro, da, magazinul tau de posete 😉 il putem gasi pe diverse culori, sau ti-l putem realiza exact ca aici! Ce spui?

Oricare ar fi alegerea ta, profita de oferta, plaseaza acum o comanda si o discutam in Ianuarie, telefonic, cand revenim.

O sa vezi ce poseta extraordinara o sa iasa!!!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde