Press "Enter" to skip to content

Posete indigo, turquoise pentru oras?

Pentru oras sau nu, am creat posete indigo, posete turquoise, nebunii din piele, adevarate bijuterii, da, stii, asa cum facem noi de obicei.

Pai uite, arunca doar o privire si ai sa intelegi la ce ma refer! Sa ne uitam de exemplu la…

Poseta de umar din piele indigo croco, Karina

Karina, minunata Karina, minunata poseta de umar, minunata realizare, iar aici, ooo, aici avem ceva deosebit, un indigo fenomenal! Serios, nu sunt doar cuvinte, admira chiar tu poseta mai jos si apoi pe site aici!

Poseta turquoise Genie din piele croco

O frumusete! Piele croco turquoise? Da, cum spunea in titlu, haideti sa o admiram mai jos! Este minuata! Si este pe site aici, poti sa o comanzi direct!

Borseta de umar Carmen pe piele coniac?

Carmen este o geanta barbateasca de umar de dimensiuni mici, o borseta barbateasca de umar cum rar vezi, un cadou de exceptie, asa cum a fost de altfel si comandata! Pe site aici.

Poseta din piele aurie combinatie cu nuca, Rena

Pe Rena tocmai ce o admiram acum cateva zile ca mai jos (prima poza), ca s-a si terminat pielea! Pai eu cand v-am zis ca pielea se comanda atunci pe loc, cand o vedeti!!!

Dar nu va ingrijorati, avem alternative! Minunate, chiar, uite, asa ca mai jos (poseta este publicata spre vanzare si pe site aici)

Linda, geanta de umar din piele moale

Linda este o poseta de umar frumoasa din piele moale, o poseta minunata, un cadou de exceptie, o poseta cum sigur ti-ai dori sa ai. Uite-o si pe site aici!

Rucsacul de dama Times, din piele coniac striata

Pe Times l-ati vazut de atatea ori incat nici nu stim cum sa vi-l mai aratam ca sa va surprinda. Ei bine, asa nu l-ati vazut!!! Deci…

Geanta de umar mare, din piele neagra, Tesa

Si Tesa este una din favoritele clientelor, asa ca ati vazut-o si pe ea de multe ori, este si pe site aici, dar cum arata de frumos in pozele de mai jos, mai rar! Asa e?

Poseta maro ciocolata Dalia

Dalia, eterna si fascinanta Dalia, aici pe o piele minunata, o culoare deosebit de frumoasa, dupa cum puteti vedea!

E clar, nu am stat degeaba, am trimis frumuseti, creatii deosebite din piele, posete minunate care au adus bucurie in sufletele unor doamne minunate si care, probabil, le vor infrumuseta Sarbatorile!

Tie ce poseta Alesa.ro ti-a facut cu ochiul?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde