Press "Enter" to skip to content

Cu ce posete ne-am jucat saptamana aceasta? Eee…

Poseta Malena Regala nr 2, piele cu flori aurii rose-cupru

Acum cateva zile va povesteam despre o poseta Malena Regala pe flori aurii, era prezentata aici, acum pielea aceea…s-a terminat. In locul ei v-o prezentam pe Malena pe flori regale rose cupru, o alta nebunie de poseta, poseta care de altfel e pe stoc si poate pleca spre tine repede, repede. Uite-o aici!

Poseta Karina pe grena-bordo?

Ei bine, da, uitati-o si pe site aici, exact in forma de aici, dar da, o realizam pe comanda pe culoarea dorita, chiar in acest moment, de exemplu, este lansata in lucru pe un albastru-indigo croco, cel de aici…

Luni, cel mai probabil, vom putea admira poseta Karina pe acesr albastru indigo. Zic ca o sa iasa formidabila! Si da, mai jos pe grena-bordo, asa cum va spuneam mai devreme.

Rucsacul de dama Chloe, aici pe un minunat negru box

Ne-am dat seama ca pe site nu il prezentasem inca asa, pe negru, o culoare eleganta, intotdeauna la moda, intotdeauna asortabila cu absolut orice, asa ca…iata-l si aici, iata-l si in magazin!

Rucsacul Sissie pe un minunat maro capucino, am spune noi

Alaturi de un Sissie pe albastru sidefat! Da, minunat! Ei bine, au plecat impreuna spre aceeasi clienta, gata sa infrumuseteze Sarbatorile cuiva drag! Rucsacul maro nu este inca adaugat in magazin, dar cel albastru este aici, pentru a afla mai multe informatii cu privire la acest minunat rucsac de dama!

Poseta neagra din piele in relief, Mora

Mora este o poseta minunata, o realizare deosebita, dupa cum puteti vedea in poza de mai jos. Clientul ne-a comandat-o pornind de la poseta de aici, am discutat pielea, am trimis poze si am ales impreuna.

Ulterior primirii posetei, clientul ne-a sunat sa ne spuna ca este foarte multumit de poseta, de calitatea acesteia si de piele si ulterior ne-a lasat si un review pe site! Wow! Multumim din suflet!

Mulțumesc pentru promtitudine și pentru calitatea produsului! O să recomand și altor prieteni! Sărbători Fericite!!!

Ovidiu

Ne-am si jucat cu Luana din piele cartoons

Luana este o poseta mica de umar, o poseta care de multe ori este comandata pentru a fi cadoul unei domnisoare frumoase! La fel a fost si cazul aici. Am pornit de la o culoare, dar am primit din partea clientului libertatea de a alege noi pielea, daca gasim ceva potrivit pentru o domnisoara mica si frumoasa, ceva cu desene animate, ceva…uite asa!!!

Am trimis si portofele, dupa cum vedeti mai jos, portofelul este in magazin prezentat aici.

..plicuri mari din piele, cel din poza este pe site prezentat aici.

…si posete albe

…cea de mai sus are si o sora pe care cred ca ati mai admirat-o aici

E clar, nu am stat degeaba. Zic sa aruncati o privire in magazinul nostru cu posete minunate, sa vedeti si culorile publicate pe site zilele trecute si sa ne spuneti ce sa va trimitem!

Sigur gasim ceva sa va placa!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde