Press "Enter" to skip to content

Ce se vinde cel mai bine pe Alesa.ro?

Avem peste 400 de posete din piele pe Alesa.ro, toate minunate, toate extraordinare, dar cu toate acestea…anumite modele sunt mai sus in preferintele clientelor noastre.

Adica se vand mai bine.

Sa fie forma, sa fie culorile? Nu cred ca este vorba de culori, pentru ca pe aceleasi culori putem realiza aproape orice poseta din colectia noastra, asa ca trebuie sa fie forma.

Sa vedem…

Poseta de umar pe maro ciocolata, cu capac croco, Melinda

Pe Melinda am realizat-o pe multe culori, dar cea mai dorita de clientele noastre este cea de aici, pe combinatia din imagine. Cred ca este, intr-adevar eleganta, nu-i asa? O gasim pe site aici.

…si da, o gasim si pe alte culori.

Siri, geanta de umar casual, cu multe buzunare

Eeee, Siri este poate cea mai cea! Serios, mai ales pe negru, ca in imagine! Avem, totusi si o variatie aici, anume cusaturile. In imagine observati o geanta Siri cu buzunare si cu cusaturi…albe, in contrast. Primim comenzi asa, cusuta cu alb sau cusuta cu negru, in ton. Tine de optiune.

Ramane realitatea, anume ca geanta Siri, mai ales pe negru, este una dintre cele mai comandate genti, daca nu chiar cea mai comandata!

Da, este pe site aici.

…si tot Siri, pe alte culori

Geanta de umar Samira, fluida, frumoasa, foarte dorita

Geanta de umar Samira este o revelatie, pentru ca nu am crezut la inceput in ea atat de mult, pana cand clientele ne-au contrazis prin comenzi.

Samira este foarte dorita asa, pe mustar, dar si pe argintiu, pe verde kaki, am trimis-o pe atatea culori…

Geanta Lani pe croco mare

Oooo, Lani! Lani a plecat foarte des asa ca in poza si am fotografiat-o in studio abia de curand! Se pare ca acesta combinatie place mult, asa ca…uitati-o aici pe site!

Poseta eleganta Malena, una din preferinte…fara a avea o culoare preferata!

Chiar asa.

Mi-am dat seama ca nu pot sa vorbesc despre o anumita culoare pe care pleaca Malena cu precadere. Se comanda pe diverse combinatii, pleaca des, dar nu neaparat pe o culoare anume. Asa ca…iat-o aici asa ca in poza, iar restul este imaginatie!

Poseta Summer, din nou, pe diverse culori

Summer pleaca des, dar ca si la Malena, pleaca pe diverse culori, asa ca o prezentam aici pe…diverse culori 😉

Rucsacul Robbie negru

Robbie este minunat, este deosebit, este super comandat. Pe negru ca aici sau pe o multime de alte combinatii.

Rucsac de dama mare din piele, Times

Times este un rucsac mare, cea mai mare dimensiune din colectia noastra. Mai avem rucsacuri mari, de aceea nu zic cel mai mare rucsac ci cea mai mare dimensiune, dar datorita formei, Times pleaca des.

Ordinea produselor de mai sus este aleatoare, nu inseamna ca daca unul este mai sus s-a vadut mai bine decat cel de sub el, inseamna doar ca toate cele de aici, impreuna cu altele pe care le vom prezenta intr-un articol viitor sunt foarte cerute de clientele noastre.

Ooo si cate am lasat pe afara…Mera, Galla, Romba, Chic

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde