Press "Enter" to skip to content

Genti de dama cu motive florale in relief si nu numai

A inceput anul 2020 si noi nu am apucat sa va povestim nimic aici! Pai nu am avut cum, a fost nebunie sa realizam si sa livram posetele comandate peste concediu! Am trimis, ne-am agitat, ne-am precipitat, dar acum suntem OK, am tras o gura de aer si…am realizat ca in perioada asta ne-am jucat cu posete realizate din piele in relief!

Avem o piele frumoasa, ati mai vazut-o la poseta Lani, pe pruna vanata, aici, dar mai avem si pe turquoise, bleu, albastrtu, negru, eh, numai frumuseti.

Cum ar fi, de exemplu…

Poseta neagra Lani din…piele cu frunze in relief

Pai ce va spuneam! Pe negru, da? Poseta Lani pe care ati vazut-o de atatea ori, acum pe frunze negre, lucioase, in relief. Uitati-o pe site aici si in poze mai jos!

Poseta este insotita aici de 2 portofele, unul pe puna cu flori, unul pe un minunat albastru cu buline. Asa, sa dea culoare!

…la poseta bleu Melinda ati aruncat o privire? Nu?

Pai nu, ca nu aveati cum! Mai ales ca pielea este noua si…da, este cu frunze in relief! Nu este lacuita, ca cea de mai sus, are o alta textura, dar este formidabila! Si este in magazin aici.

Geanta de dama albastra din piele cu tetura sarpe, sidefata

Sidefata, sidefata, o geanta de dama minunata, Clara, da, e in magazin aici si cu poze mai jos. In magazin o gasiti pe mai multe culori, de la negru sobru, la maro ciocolata, o frumusete!

Poseta cu 3 compartimente Romba, maro cu colturi negre

Romba nu este inca in magazin identic poza, dar daca vrei o poti comanda din site pe o culoare prezentata deja acolo si ne poti spune ca o doresti asa, ca cea de aici. Trebuie sa recunoastem ca arata bine, asa e? Maro cu bulone cu negru lacuit? Hmm…frumoasa!

Poseta de umar neagra cu flori in relief, Amanda

Ne-am intors la florile negre, dupa cum puteti vedea. E clar, ne plac! Iar Amanda este…super frumoasa, nu trebuie sa va mai spunem! Admirati-o aici in magazin!

Poseta de eveniment Olga, lac negru cu velur

Lac negru in combinatie cu velur nu poate sa arate decat foarte, foarte bine, exact asa, ca aici. In magazin gasim versiuni asemanatoare, comanzi in magazin si cand te sunam ne spui ce combinatie de piele vrei!

Poseta grena cu maro din piele sidefata, Mera

Praf de stele versiunea 2, Mera din imagine este pe site aici si poate fi comandata identic poza.

Rucsac de dama negru, mediu mic, foarte practic

Rino, da. L-ati vazut de multe ori, dar pe site nu il aveam fotografiat pe negru, asa ca…iata-l, iar pe site este acum prezentat identic poza, spre comenzi multe si pline de zambete!

Borseta de mana pentru barbati, cu 2 compartimente, Birona

Pana acum nu mai aveam o borseta de barbati cu doua compartimente pe care sa v-o prezentam! Aveam pe Luke, cea care este la fel doar ca are un singur compartiment. Acum avem o super borseta barbateasca din piele, cu douoa compartimente, gata sa plece spre tine! Start!

E clar, degaba nu am stat! Am trimis genti de dama minunate, asa, sa inceapa anul 2020 cat mai bine! Si daca te intrebi ce genti se cauta in 2020, arunca o privire pe siteul nostru, ai sa vezi aici o multime de nebunii minunate!

Toate din piele, bineinteles!

Hai in magazin!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde