Press "Enter" to skip to content

Genti mustar, genti ciocolata, reviewuri minunate, e WOW!

Daaa…pai am putea noi altfel?

Ia ganditi-va, nu facem noi genti cu adevarat deosebite care atrag privirea? Pai intrebati-le pe clientele noastre si o sa vedeti feedback!

Ia uitati:

Bună seara! Astăzi a ajuns și comanda mea, o bijuterie …o poșetă Samira cupru și vreau să va spun că am așteptat-o cu mari emoții! Cînd am văzut-o pe sait mam îndrăgostit de ea, dar problema era că nu am mai comandat niciodată ceva pe comandă așa că mi-am făcut curaj și mi-am făcut curaj…Ce să vă spun!…este exact ca în poze, nuanță, model identică și am și o reducere pt. urmatoarea! Sunteți cu adevărat minunați! Recomand tuturor cu încredete!

Narcisa A

Pai nu va spuneam? Doamna a comandat o geanta de umar aurie Samira, cea de aici.

sau…

Un magazin unde găsești orice poșetă. Faptul că multe dintre ele pot fi comandate pe aproape orice culoare și material reprezintă un mare plus. Le poți personaliza după cum ai nevoie. Personalul este foarte amabil și prompt în execuție și livrare. Eu am comandat o poșetă la care am ales culoarea și textura pielii și a ieșit exact cum mi-am dorit. Calitatea este foarte bună. Am comandat-o vineri și luni a fost deja pusă la curier. Sunt serioși și deosebit de amabili. Recomand oricui cu încredere!

Cristina T

Wow! Ce sa spunem mai multe? Dar stiti de ce ne dau doamnele astfel de reviewuri? Nu datorita noua, ci datorita minunatelor posete din magazinul nostru online, serios!!! Pai uitati doar, ce minunatii avem:

Geanta crossbody mustar, Perla

Perla este o geanta crossbody galben-mustar, o geanta minunata, deosebita, pe care da, ati ma admirat-o aici pe alb, negru, precum si pe alte culori. Sa o admiram mai jos pe mustar si aici pe site!

Geanta albastru-turquoise Patricia

Pe Patricia am mai admirat-o pe multe culori, pe negru, auriu, maro, rosu, dar asa…pielea e achizitie noua, este prima poseta realizata asa, motiv pentru care ne laudam cu ea, pentru ca a iesit fenomenala!!!! Da, stiu…ca de obicei 😉

Iar clienta (clienta veche) este deja la a….15-16-a poseta comandata de la noi…

Geanta de umar maro ciocolata, Karina

Wow! Pe Karina o admiram zi de zi, aproape, este o geanta de umar deosebit de populara, da, am realizat-o pe nenumarate culori, dar ca aici…este pur si simplu de neegalat!!! Si este pe site aici!

O simpla postare pe pagina noastra de Facebook cu poseta direct din atelier a generat super reactii intr-un mod neasteptat: 5447 de persoane au vazut postarea, 1085 de interactiuni, 155 de likeuri, 45 de comentarii si 1 share!

Wow! Neasteptat!

…si acum poseta este si pe site, o putem admira mai jos dupa o scurta vizita in studio!

Geanta de umar din solzi aurii cupru, Karina

Si da, tot Karina, aici pe solzi aurii! Nu e inca pe site, dar o puteti comanda direct prin mesaj, telefonic, mail sau prin chatul de pe site si ti-o trimitem.

Si trebuie sa ne gasim timp sa o adaugam si pe site 😉

Geanta de umar cu buzunare multe Siri…

…coniac velur cu floater! Pai asa ceva noi nu publicasem pe site, serios! Noroc ca ne-a oferit o doamna draga oportunitatea de a experimenta si…iata ce a iesit!

Tare frumoasa, asa e?

E clar, nu am stat degeaba! Nici nu am avea cum, cu atatea cliente dragi in jurul nostru!

Hai in magazinul nostru online de posete si hai sa iti trimitem si tie o geanta romaneasca deosebit de frumoasa, asa cum stim ca iti doresti!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde