Press "Enter" to skip to content

Azi COMANDAM DE ACASA posete minunate, mai mult decat oricand

…stim, stim, peste tot auzi de virusi, de pericole, de coronavirus/COVID-19, ei bine, noi iti povestim despre posete si despre ce frumoase sunt, despre ce posete minunate am creat zilele acestea si ce posete iti putem trimite si tie, ei bine, despre lucruri frumoase, pentru ca avem nevoie din plin! Asa ca admira-le si comanda-le online, ti le trimitem repede-repede!!!

De exemplu, uite asa…

…geanta maro Marion, 3 compartimente separate din afara?

3 compartimente separate din afara, manere in prelungirea posetei, o bucurie de poseta. Da, are si manere si curea de umar detasabila. O gasim pe site aici, gata sa fie comandata!

Siri, geanta de umar maro, cu multe buzunare exterioare

Pastram culoarea, oarecum, pentru Siri. Siri, pe care o cunoasteti, care a plecat pe atatea culori, Siri care este pe stoc pe negru si poate sa vina la tine exact asa cum o vezi aici, o minunata geanta maro cu buzunare!

Poseta nude rose cu capac sarpe, Reia

Reia este minunata, in magazin o gasiti pe diverse culori, dar ca aici nu am mai admirat-o inca. Ei bine, iat-o!

Clara, geanta eleganta nude

Clara pe nude, dar alt nude decat cel de mai sus de la Reia. Uni, frumoasa, eleganta, ceva fin. Pentru cunoscatoare… In magazin o gasim pe alte nuante, dar plasati comanda si ne spuneti in momentul confirmarii ca o doriti asa…

Rucsac de dama rose, Robbie

Rucsacul Robbie este pur si simplu o vedeta, toata lumea il cunoaste! Asa ca, iata-l, l-am realizat si asa, pe o piele rose minunata, cu bumbi 🙂 Si il avem si pe stoc pe negru cu accesorii aurii (pe site il vedeti cu accesorii argintii, dar ne spuneti si il trimitem catre voi pe cel cu accesorii aurii)

Geanta eleganta cu flori, Galla

Galla. Eterna si fascinanta Galla. Aici este realizata pe negru in combinatie cu o minunata piele cu flori albastrui gri. Asa, ca in poza adica 😉

Olga, poseta cu lant ornamental

Olga este pe site aici, gata sa plece si spre tine. Doar sa ne spui, o dam repede in lucru!

Poseta negru-verde-gri, Maia

Maia, poseta eleganta pe combinatie de negru, verde, gri. Combinatia este la alegerea ta, da? Poseta este minunata oricum!

…si pentru domni avem genti mari, barbatesti

Cum ar fi Damira, pe culoarea din poza, o geanta barbateasca mare si frumoasa, pe o combinatie de exceptie, aici pe stoc, dar si pe maro aici, sau pe un alt maro cu amprenta unica, cu discount, aici.

Malena, geanta eleganta sidefata, pe stoc

Pe stoc identic poza, o minunata poseta Malena. Nu este inca adaugata pe site, prima venita, prima servita. Start!

si tot pe stoc, Malena Regala, pe flori, ca in imaginile de mai jos.

Geanta de umar Sena sidefata

Din aceeasi piele de mai sus, o alta poseta minunata, Sena. Hai, chiar trebuie sa ai una, serios!

Am trimis multe frumuseti, stii bine si de asemenea stii bine ca nu le putem publica aici pe toate, dar, din cand in cand mai apucam sa trimitem cateva poze, asa ca….urmareste-ne indeaproape!

Si hai pe site la shopping online, sa nu mai umbli prin magazine, malluri, mari aglomerari urbane!!!! 🙂

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde