Press "Enter" to skip to content

In loc de Bine ai venit!

Am inceput acest articol ca un bun venit in magazinul nostru online de genti si posete, ca o prezentare a ce ne dorim sa fie sau sa devina Alesa.ro Articolul acesta ar putea fi foarte bine si citit in loc de Despre noi, cred ca poate servi ca prezentare a siteului, a directiei, a produselor. Deci, sa pornim!

Alesa.ro a pornit ca un proiect frumos, din placere, din pasiune, initial ca un magazin de haine, ulterior reorientat catre genti si posete, in cea mai mare parte din piele naturala, ceea ce s-a dovedit a fi alegerea cea buna, cea care ne-a dat pur si simplu aripi. Alesa.ro este rezultatul unei colaborari frumoase intre oameni care au un scop comun, acela de a crea si de a creste un proiect frumos. Credem cu tarie in Alesa.ro si credem in gentile si posetele prezentate spre vanzare in magazin, credem in fiecare poseta in parte, pentru ca sunt, la randul lor, rezultatul pasiunii si muncii unor oameni de calitate.

In acest moment in rafturile magazinului puteti gasi 3 directii principale: genti de dama din piele naturala, create la comanda, care au un termen de livrare foarte scurt, termen de numai 2-3 zile lucratoare, genti de piele importate din Grecia, cu un aer aparte, vizibil diferite, aduse de asemenea in Romania intr-un termen foarte scurt (cateva zile calendaristice) si genti livrate direct din stoc, unde stocul odata epuizat, nu se poate suplimenta. Altfel spus, pentru toate gusturile.

Ne-am propus ca in timp sa crestem oferta, gama de genti si posete comercializate, dar, pentru moment am decis sa acordam o importanta mai mare asigurarii celor mai bune conditii de comanda, de livrare. De asemenea, in momentul in care vom adauga genti de la un nou furnizor, fiti sigure ca vom alege calitatea inaintea pretului scazut, pentru ca numai asa, cu eforturi si cu valoare adaugata se poate construi un proiect de succes, asa cum ne dorim sa devina magazinul online Alesa.ro

Acestea fiind spuse, te invitam in continuare sa scotociti prin rafturile magazinului nostru, sa gasiti poseta care se potriveste cu gusturile tale si sa o adaugi linistita in cosul de cumparaturi. Iar daca ai gasit-o dar parca totusi, ai dori o alta culoare, da-ne un semn de viata, este foarte posibil sa iti putem crea poseta la comanda, pe culoarea dorita de tine.

Pune-ne la incercare, s-ar putea sa fii placut surprinsa!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde