Press "Enter" to skip to content

Despre concursul Castiga o geanta de piele cu Alesa.ro

Geanta de dama din piele naturala, cu ciucurasi, Felicia

Dupa cum probabil stiti, zilele acestea s-a desfasurat un concurs/tragere la sorti pentru castigarea unei genti de piele, concursul desfasurandu-se prin intermediu paginii noastre de Facebook, participantele trebuind sa indeplineasca un numar de 3 conditii simple pentru intrarea in concurs.

Pe data de 2.05.2013 a avut loc tragerea la sorti si …am desemnat castigatoarea gentii de dama. Am anuntat-o, deocamdata nu am primit un raspuns din partea ei, motiv pentru care, dupa a doua notificare mai asteptam cateva zile (este Pastele, probabil nu toata lumea sta pe langa calculator) si daca nici acum nu ne raspunde, vom relua tragerea la sorti. Am anuntat deja pe pagina noastra de Facebook acest lucru, asa ca daca ai participat la concurs, stai pe aproape, ai inca sanse sa castigi geanta de dama dorita!

06.05.2013 – Astazi am reusit sa contactam persoana extrasa la tragerea la sorti, din pacate nu a indeplinit conditiile concursului, motiv pentru care tragerea la sorti a fost reluata, de data aceasta cu noroc, astfel incat castigatoarea are si un nume, se numeste Stefania, a facut dovada indeplinirii pasilor concursului si a ales si geanta pe care si-o doreste, anume o geanta Felicia, model cu ciucuri, cea din imaginea alaturata.

In acest moment ne pregatim sa livram!

09.05.2013 – Am livrat poseta din piele pe comanda, dorita de Stefania, castigatoarea noastra.

13.05.2013 – Stefania, castigatoarea concursului ne-a trimis poze cu ea si gentuta de piele pe care a castigat-o. Ii multumim pentru ca a fost draguta si ne-a trimis pozele si ii dorim sa poarte cu placere geanta!

Felicitari, Stefania!

3 Comments

 1. Mladinovici Stefania Mladinovici Stefania

  Multumesc din suflet!Ma bucur ca un copil…nu mai vorbesc de faptul ca nu stiam cu ce gentuta sa ma „rasfat” mai intai!Imi place tot ceea ce faceti!Tineti-o tot asa si …la cat mai multi clienti!:)

 2. admin admin

  Multumim frumos, Stefania! Stai sa vezi cand vine gentuta! Asteptam poze 😉

  • Mladinovici Stefania Mladinovici Stefania

   Cu mare drag!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde