Press "Enter" to skip to content

Gentile si posetele Victoriei Beckham

Genti si posete Victoria BeckhamNu stiu cate stiti acest lucru, dar Victoria Beckham are propria linie de genti si posete. Adevarul este ca la cat de fashion addicted e, era de asteptat sa se implice in acest domeniu atat de iubit. Si, ca orice celebritate care se respecta, celebritate ce construieste si sustine un brand personal, Victoria Beckham poarta aproape mereu gentile sub semnatura proprie, gentile si posetele Victoria Beckam.

Va puteti intreba de unde stie Victoria cum e treaba cu gentile. Ei bine, la cate a purtat de-a lungul anilor, genti Hermes, genti Louis Vuitton, de fapt ce mai enumeram? Dea-a lungul anilor, doamna noastra a purtat numai genti de marca de la o multime de designeri celebrii.

In mod evident, dupa cum probabil va asteptati, Victoria nu poarta, nu creaza si nu semneaza genti ieftine. Nu i-ar sta in fire. In schimb semneaza genti elegante, stilate, cu gust, care, in mod normal, costa ceva, dar pe buna dreptate.

Va prezentam mai jos o serie de imagini cu Victoria si posetele purtate de ea de-a lungul timpului, unele semnate de designeri celebrii, altele semnate chiar de ea

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde