Press "Enter" to skip to content

Genti de piele pe comanda, un vis implinit

Poate ca suna pompos, dar nici nu va inchipuiti bucuria resimtita de de clientele noastre cand primesc o geanta realizata dupa cererile lor. Cu toate stim ca e greu sa te uiti in vitrina magazinului, fie el si online si sa spui, vai ce geanta frumoasa, daca nu ar fi avut albastrul acela…sa fi fost verde in loc…

Geanta de piele la comanda pe maro si bejFrumusetea unei genti de piele pe comanda este exact faptul ca iti ofera ceea ce iti doresti sau ceea ce ai nevoie: geanta, poseta mult dorita, exact pe culorile si materialele pe care le doresti.

Vom da si un exemplu si vom inaugura in acest fel o serie de articole unde vom prezenta cele mai frumoase reusite.

Sa luam de exemplu o geanta de piele Feline, modelul cu diagonala si colt asimetric, una din cele mai dorite genti din magazinul nostru. Am pornit, in urma discutiilor cu clienta de la geanta din prima imagine, realizata pe bej si maro inchis.

Clienta a dorit o geanta mai vesela, pe rosu. I-am propus un rosu viu, pe lac, si unul mai inchis, spre visiniu, trimitandu-i efectiv fotografii cu pielea disponibila in atelier in stoc in ziua respectiva, fotografii realizate cu telefonul mobil. Nimic mai simplu, pana la urma. Fare pretentii, fara complicatii si, cel mai important, fara teama de a gresi. Clienta a optat pentru rosul viu, vesel, pastrand culoarea bej dominanta.

Rezultatul este o geanta de piele la comanda minunataCe a iesi, puteti vedea chiar voi: o geanta fermecatoare, din piele naturala, bej cu rosu, o combinatie deosebita, vie si eleganta.

Cat a costat? Exact atat cat scrie in magazin, nici un leu in plus. Cat a durat realizarea gentii? Doua zile, nici mai mult, nici mai putin! Si am baut si o cafea 😉

Una peste alta, la final, aproape ca ne-a parut rau ca am impachetat si trimis geanta, aproape ca ne-am fi dorit sa o pastram pentru noi, dar…nu se poate, comanda e comanda.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde